• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca'nın, Başkasının Konuşmasından Dolayı Yargılandığı Skandal Duruşmada Karar!

Alparslan Hoca'nın, Başkasının Konuşmasından Dolayı Yargılandığı Skandal Duruşmada Karar!

Alparslan Hoca'nın, başka bir kişinin "Atatürk'e Hakaret" ettiği iddia edilen konuşmasından dolayı yargılanmasına devam edildi. Davanın bugün görülen 3'üncü duruşmasından da erteleme kararı çıktı.

Alparslan Hoca'nın, Başkasının Konuşmasından Dolayı Yargılandığı Skandal Duruşmada Karar!
01 Eki 2020 13:20:35

Konuşan Başkası, Yargılanan Alparslan Hoca!

Başka bir kişiye ait olan "Atatürk'e hakaret" konuşmasından dolayı yargılanan Alparslan Kuytul Hoca'nın yargılanması, bugün saat 10.40'ta Adana 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Hakim, videoda konuşma yapan kişinin kim olduğuna karar veremeyerek(!) duruşmayı 16 Şubat 2021 tarihine erteledi.

Sürekli ertelenerek psikolojik işkence aracı haline getirildiği düşünülen mahkemenin bu duruşmasında da erteleme kararı çıkması mahkemenin siyasi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Bir önceki duruşmada ses ve görüntü kaydı istenilen Alparslan Hoca'nın dosyası, incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Merkezi'ne gönderilmiş ancak burada gerekli incelemeyi yapacak birimin olmadığı, dolayısıyla dosyanın İstanbul'a gönderileceği bilgisine ulaşılmıştı.

2'nci Duruşmada Yaşanan Skandallar!

Mahkemenin 2'nci duruşmasında Hakim, hakaret içerikli konuşmayı yapan kişi ile Alparslan Hoca'nın farklı kişiler olduğunu anlamak için ses ve görüntü kaydı almaya karar verilmişti.

İnternet ortamında binlerce fotoğraf ve videosu olan Alparslan Hoca'nın fotoğraflarını çektiren hakim, ses kaydının ortam şartları sebebiyle emniyette alınmasına karar verdi.

Atatürk'e hakaret içerikli konuşmayı yapan kişinin Alparslan Hoca olmadığına dair bilirkişi raporu olmasına ve iki kişi arasındaki fark gözle görülür derecede olmasına rağmen mahkeme 4. kez ertelendi.



0 Yorum

Yorum Yaz