Alparslan Kuytul Hoca'dan Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümüne Özel Paylaşım

Alparslan Hoca, sosyal medya hesabından Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümüne özel paylaşımda bulundu.

Alparslan Kuytul Hoca'dan Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümüne Özel Paylaşım
18 Mar 2021 22:16:26

Alparslan Kuytul Hoca, Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümüne özel paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaştığı iletiyle günün anlam ve önemine değinen Alparslan Hoca şu ifadeleri kaydetti:

ÇANAKKALE ZAFERİ YIL DÖNÜMÜ

Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle kadın-erkek, genç-yaşlı demeden canından, cananından vazgeçerek tüm imkânsızlıklara rağmen, İslam’ın değerlerini ve Müslüman milletimizin, canını, malını ve namusunu korumak için savaşan şehit ve gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum. Mekanları cennet olsun.

Savaş yıllarında, herkes Allah’a yönelmiş; imandan, Allah’a tevekkülden ve şehadet aşkından kaynaklanan bir cesaret örneği sergilenmişti. 
Ancak savaştan sonra maalesef bazılarımız Allah’a sırtını, bize saldıran düşmanlarımıza ise yüzlerini döndüler. Batının örf ve adetleri, kanunları ve ideolojileri alındı. Ecdadımızın uğruna savaştığı değerlerin birçoğu çiğnendi. 
Tüm milletimiz, gazi ve şehitlerimiz canları pahasına “Çanakkale Geçilmez” dedirtti iseler de maalesef Çanakkale manen geçilmiş oldu. 

Çanakkale, bu milletin iman ile neler yapabileceğinin somut bir örneğidir. Bugün Müslümanların, yeniden atalarımızın uğruna savaş verdiği değerleri hatırlayarak İslam medeniyeti mücadelesi vermesi temennisiyle...



0 Yorum

Yorum Yaz