AÖF sınavları ne zaman?

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) 2016-2017 senesinde yapılacak final sınav tarihlerini kendi sitesinden yayımladı. Peki final sınavları ne zaman? Giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak?

AÖF sınavları ne zaman?
06 Oca 2017 08:38:17

Anadolu Üniversitesi, açık öğretim fakülteleriyle eğitim veren diğer üniversiteler gibi senenin belli dönemlerinde öğrencilerine sınav yapmaktadır. Bu tarihler WEB ortamında yayınlanmaktadır. Adayla, üniversiteler tarafından açıklanan tarihlerde başvuru yapar, sınav giriş belgelerini alırlar, söylenen gün ve saatte, açıklanan yerlerde sınava girerler. Sonra, bir süre sonra üniversitenin sınav sonuçlarını açıklamasını bekleyerek başarı durumunu yine internet ortamından öğrenir. Türkiye’de üç üniversite açık öğretim fakültesinden eğitim vermektedir. Bu üniversiteler; Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi. Açık öğretim fakültelerinde de örgün eğitimde olduğu gibi sınavlar dönemler halinde olur. Vize ve final sınavlarının ardından başarı durumunu gören öğrenci eğer dersi veremeyecek durumdaysa, üniversitenin belirlediği tarihlerde bütünleme sınavına girerek şansını yeniden dener.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAV TARİHLERİ NEDİR?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakülteleri'nden eğitim alan pek çok aday, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının son sınav tarihlerini beklemekteydi. Anadolu Üniversitesi, 2016-017 eğitim ve öğretim yılının açık öğretim final tarihlerini belirledi. Bu tarihlere göre finaller 14 Ocak 2017 Cumartesi ve 15 Ocak 2017 Pazar günleri, açıklanacak yerlerde yapılacaktır. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi sınavlarının tarihleri ise şu şekilde açıklanmıştır: 15 Nisan 2017 ve 16 Nisan 2017 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacaktır. Sınav tarihlerinin ardından derste başarısız öğrenciler için yapılan "tek ders sınavı"nın tarihleri ise 15 Temmuz 2017 günü olacaktır.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAV YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakülteleri sınavı (AÖF), 14 Ocak ve 15 Ocak Cumartesi ve Pazar günleri olacaktır. Peki Anadolu Üniversitesi AÖF dönem sonu sınavına adaylar nerede girecek? Adayların dönem sonu sınavlarına 14 ve 15 Ocak tarihlerinde nerede girecekleri ise 9 Ocak Pazartesi gününde belli olacak.

ANADOLU AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültelerinin dönem sonu sınavlarının giriş bilgileri 9 Ocak Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi'nin sitesinden açıklanacaktır. Adaylar sınava nerede gireceklerine dair bilgiyi edinecekleri sınav giriş belgelerini Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sayfasından öğrenebilirler.  

Etiketler:   Açıköğretim


0 Yorum

Yorum Yaz