Denizli'de korkutan fabrika yangını

Denizli'de bir tekstil fabrikasında çıkan yangın, kısa sürede tüm tesise yayıldı. Yangından yükselen alev ve dumanı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına müdahale etmek isteyen işçilerin bir kısmı dumandan etkilenirken yoğun duman kilometrelerce öteden fark edildi.

Denizli'de korkutan fabrika yangını
08 Mar 2021 21:31:09

Yangın, saat 17.30 sıralarında, Hacıeyüplü Mahallesi 3125 Sokak'taki tekstil fabrikasının çatı katındaki konfeksiyon bölümünde çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, alevler kısa sürede büyüyerek tekstil ürünlerinin bulunduğu çatı katının tamamını sardı. Fabrikadan çıkan siyah dumanlar, şehrin birçok noktasından görüldü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kocaeli'de Fabrika Yangını Kocaeli'de Fabrika Yangını

İtfaiye ekipleri, su ve köpük sıkarak alevlere müdahale etti. Yangınbölgede korku yaratırken, fabrika işçileri yanan binadaki çalışmaları korku içinde izledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan da olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı, iş yeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti. 15 itfaiye aracı ve 40 kişilik personelin görev yaptığı yangında, yarım saatlik çalışmanın ardından söndürülürken, maddi hisar meydana geldi.

Etiketler:   fabrika yangın


0 Yorum

Yorum Yaz