Gergerlioğlu’nun Tutuklanmadan Kısa Süre Önce Furkan Haber’e Verdiği Özel Röportaj!

Milletvekilliği düşürülen ve önceki gün evinden tutuklanarak cezaevine götürülen Gergerlioğlu, adalet nöbeti tuttuğu günlerde yaşadıklarını ve gözaltı sürecinin detaylarını, tutuklanmadan kısa süre önce Furkan Haber’e verdiği röportajda anlattı. Tutuklu vekil, cezaevine girmeden önceki son sözlerini; “Artık benim topluma son söyleyeceğim; hukuksuz bir kararla halkın iradesinin gasp edildiğidir” diyerek noktaladı.

Gergerlioğlu’nun Tutuklanmadan Kısa Süre Önce Furkan Haber’e Verdiği Özel Röportaj!
03 Nis 2021 21:12:11

Milletvekilliği düşürülen ve önceki gün evinden tutuklanarak cezaevine götürülen HDP’li eski vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu, adalet nöbeti tuttuğu günlerde yaşadıklarını ve gözaltı sürecinin detaylarını, 1 Nisan Perşembe günü Furkan Haber’e verdiği röportajda anlattı.

Furkan Haber muhabirinin sorduğu soruları tüm detaylarıyla yanıtlayan Gergerlioğlu’nun cezaevine girmeden önceki son sözleri; “Artık benim topluma son söyleyeceğim; hukuksuz bir kararla halkın iradesinin gasp edildiğidir. Ben yanlış bir şey yaptığım için değil, doğru bir şey yaptığım için ceza alıyorum ve bu mücadeleye de devam edeceğim” oldu.

Hakkında oluşan iddiaları, gözaltına alınmasındaki asıl sebepleri, ifadesine yapılan müdahaleleri aktaran tutuklu vekilin verdiği son röportajın tamamı, Furkan Haber youtube kanalında...



0 Yorum

Yorum Yaz