Haftanın Karesi : Antep'te Doğalgaz Patlaması

Haftanın Karesi, Furkan Haber editörleri tarafından Antep'te gerçekleşen doğalgaz patlaması sonrası geriye kalan görüntülerin arasından seçildi.

Haftanın Karesi : Antep'te Doğalgaz Patlaması
20 Ara 2020 21:35:16

Haftanın Karesi belirlendi! Furkan Haber editörleri tarafından belirlenen haftanın fotoğrafı, hangi olaya binaen çekilmişti?

Haftanın Karesi : Antep Patlaması

Bu haftanın karesi Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde rögar ile bir binada meydana gelen  doğalgaz patlaması sonrası geri kalan fotoğraflar arasından seçildi. 5 kişinin yaralanmasına sebep olan patlama şu şekilde gerçekleşti:

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde Şeyhmus Karakuş'un kullandığı 27 H 0407 plakalı özel halk otobüsü, İstiklal Mahallesi Şehit Adnan Şahin Caddesi'nde seyir halindeyken, üzerinden geçtiği rögar kapağı patladı.

haftanın karesi

Patlamanın etkisiyle savrulan ve ön tarafı havaya kalkan otobüsteki iki yolcu yara aldı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Öte yandan, patlamanın etkisiyle çevredeki bazı ev ve iş yerlerinin de cam ve çerçeveleri indi. Bu sırada yakınlardaki 76006 Nolu Sokak'taki 3 katlı bir binada da patlama gerçekleşti.

Doğalgaz kaçağı sonucu meydana geldiği belirtilen patlamada biri hafif 3 kişi yara aldı. Binanın giriş ve birinci katında büyük çaplı hasar almıştı.



0 Yorum

Yorum Yaz