İftiracı Takvim Gazetesinden Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Alçakça Bir Haber!

Seviyesiz Takvim gazetesi, Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında asılsız iftiralar ve alçak sözlerle yalan dolu bir haber yaparak habercilik tarihinde kara bir leke olmayı başardı.

İftiracı Takvim Gazetesinden Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Alçakça Bir Haber!
07 Oca 2018 16:39:58

Takvim gazetesi Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 30 Aralık Cuma akşamı cevaplandırdığı bir soruyu cımbızlayarak halkı yalan ve iftira dolu haberlerle provoke etme girişiminde bulundu.

Alçak İftiracı Gazete Takvimden Asılsız Haber

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 30 Aralık Cuma akşamı Mersin il Temsilciliğinde gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen, "Son çıkan KHK ile hükümetin 15 Temmuz benzeri olaylarda halka olayı bastırma hakkı tanımasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Hükümet böyle bir KHK'yı neden çıkarmış olabilir?" sorusuna verdiği cevapta; KHK'daki ifadelerin muğlak olduğunu ve canilerin önünü açabilecek bir kararname olduğunu ifade etmişti.

İlgili Haber;

Bu KHK 15 Temmuzla Alakalı Olsa da Caiz Değildir

 

İftiracı Gazete Takvim, Kamuoyunu Aldatmaya Çalışıyor!

Gazetenin iftira dolu haberinde, Hocafendi’nin bu konuşmasından bazı kısımları cımbızlayarak FETÖ’cü ve darbeyi destekleyici gibi göstermeye çalıştığı,  karanlık odaklara tetikçilik yaptığı görülen bu sitenin Furkan Vakfı’na kumpas girişimi olarak ortaya atılan ve Vakfın resmi hesabından cevabı defalarca verilmiş olan konuları yeniden tazelemeye çalıştığı görüldü. Hâlbuki ortaya atılan iftiralar sonrası Furkan Vakfı’nın resmi hesabından verilen cevaplar ve videolu ispatlar üzerine bu söylentilerin asılsız olduğu tüm kamuoyunca kabul edilmişti.

Terbiyeden Yoksun Troller Devreye Girdi

Takvim gazetesinin alçak haberinin hemen ardından bazı karanlık hesapların da Hocaefendi’ye karşı terbiyesizce saldırıya geçtiği görüldü. Terbiyeden yoksun, alçakça iftiralarla dolu olarak yapılan bu aşağılık paylaşımlar kamuoyundan ciddi tepki aldı.

İftiracı Gazete Mahkeme Kararından da Habersiz!

Gazetenin yapılan konuşmayı sadece saptırmakla kalmayıp, mahkeme ile de haklılığı ispatlanmış konuları yalan yanlış şekilde ortaya koyduğu ve Hocaefendi’ye, söylemediği sözleri isnat ederek iftira atmakta daha da ileri gittiği görüldü.

Hocaefendi, Akp’nin Yıllarca Birlikte Olduğu Gülen Cemaatini Defalarca Uyarmıştı

Gazete haberinde Hocaefendi’nin “FETÖ’cü olduğu” iftirasında bulundu. Hâlbuki Alparslan Kuytul Hocaefendi, hükümet yıllarca Gülen cemaatiyle beraberken, onların düzenledikleri Türkçe olimpiyatlarına katılırken, Gülen Cemaatinin yanlış yolda olduğunu, dine zarar verdiklerini ve tevbe etmezlerse Allah’ın buna müdahale edeceği uyarısında bulunmuştu.

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den şok eden video!

Çökeceksiniz, Tevbe Edin!

Alparslan Kuytul Hocaefendi daha öne bu şekilde atılan seviyesiz ve alçak iftiralara cevap vermişti;

Alparslan Kuytul Hocaefendi Atılan İftiralara Cevap Verdi

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında daha önce defalarca atılan ‘darbeyi önceden biliyor’ iftirası da bertaraf edilmişti;

Savcılık incelemesi sonucunda mahkemeye gerek görülmedi

Takvim Gazetesi’nin yaptığı bu alçak haber, Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye kumpas girişimi ve halkı provoke etme amaçlı yapılmış bir haber olarak değerlendirildi.

Allah Bana Namert Düşmanlar Verdi!

Hocaefendi iptal edilen Mersin Konferansı için yaptığı açıklamada; “Çok adice davranıyorlar,“Bunlar fetöcü olabilir, bak senin de başın belaya girebilir, bunlara düğün salonunu verme” diye bu kadar alçakça konuşan birçoğunun onlarla bağlantısı olmuştur fakat bizim hiç zaman olmadı. Bunu bilmelerine rağmen bu kadar namertler! Artık bunlara namert demekten kendimi alamıyorum. İki kelimeden birinde bunlara namert diyesim geliyor. Allah bana namert düşmanlar verdi. İsterdim ki düşmanlarım mert olaydı, namertlerle karşılaştım. İğreniyorum artık bunlardan.” demişti.

Takvim Gazetesinin bu alçak haberi ile görünen o ki, Hocaefendi düşmanlarının namert olduğu konusunda da haklı çıktı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye FETÖ'cü ve darbeci iftiraları atan aynı gazetenin Haziran 2012'de yaptığı bir haberde Erdoğan'ın Gülen'i Türkiye'ye davetine ve 'hasret bitsin' sözlerine yer vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler:   takvim gazetesi


3 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Miyase Avşar 01 Ağu 2018 07:17:00

    Ne iftira atarlarsa atsinlar biz hocamizin daima yanindayiz ve diyoruz ki, "GUNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ"

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    zekiye bayraktar 01 Tem 2018 20:01:00

    Allah zalimlere firsat vermesin

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Fatih Kerimoğlu 01 Tem 2018 19:03:00

    Hocamızın konuşmalarına şahit olduğumuz için yapılan iftiralar bir yandan hocamıza bağlılığımızı arttırken bir yandan da iftirayı atan kitleye kimler tarafından yaptırıldığını gösteriyor ...


Yorum Yaz