İşgal güçlerince araçları devrilen dört genç yaralandı

Ramallah’ta işgal güçlerinin peşine düştüğü aracın devrilmesi sonucu Filistinli dört genç yaralanırken, işgal güçleri Batı Şeria ve Kudüs’te dört kişiyi gözaltına aldı.

İşgal güçlerince araçları devrilen dört genç yaralandı
21 Şub 2021 13:24:31

Yerel kaynaklar, işgal güçlerince kovalanan bir aracın Ramallah’a bağlı Yebrud beldesi girişinde devrilmesi sonucu Filistinli dört gencin yaralandığını bildirdi.   Aracın işgal güçlerine ait askeri cipin çarpması sonucu devrildiğini ifade eden kaynaklar, yaralı gençlerin hastaneye kaldırıldıklarını söyledi.  
Bu arada, işgal güçleri Cenin’in batısındaki Rummane beldesinde eski esir Mahmud Muhammed Boşnak’ı gözaltına aldı ve kardeşi Hüsam’ın evine baskın düzenledi. İşgal güçlerinin her iki evde de arama yaptığı ve eşyalara zarar verdiği kaydedildi.
 İşgal güçleri el-Halil’in kuzeyindeki eş-Şuyuh beldesinde de 19 yaşındaki Muhammed Rızk Mahmud Halayıka isimli genci ailesinin evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.   Esirler Enformasyon Ofisi, işgal güçlerinin Kudüs’te Alâ Ubeyd ve Suheyb el-A’ver isimli gençleri gözaltına aldığını açıkladı.   Filistin halkına yönelik baskılarını ve zulmünü sürdüren işgal güçleri Batı Şeria ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine her gün baskın düzenlemeye, evlerde arama yapmaya ve eşyalara zarar vermeye, Filistinli gençleri gözaltına almaya devam ediyor.



0 Yorum

Yorum Yaz