Koray Sarısaçlı Mağduru Ufuk Bülez Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi!

Sahte raporlarla hiçbir delil olmadan tutuklu yargılanan 6 Furkan Gönüllüsünün ardından Koray Sarısaçlı mağduru Ufuk Bülez de tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi

Koray Sarısaçlı Mağduru Ufuk Bülez Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi!
04 Oca 2022 14:53:04

Eylül ayında kaçırıldığı iddia edilen Koray Sarısaçlı sebebiyle 6 Furkan Gönüllüsü tutuklanmıştı. Koray Sarısaçlı'nın mağdur ettiği 1 Furkan Gönüllüsü daha mahkemeye sevk edildi. Koray Sarısaçlı'nın hastaneye ortak yapacağı vaadiyle dolandirip üzerine yüklü miktarda borç bıraktığını çalışanı Ufuk Bulez'in de bugün tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

Sarısaçlı ilk önce "Onlar benim aile dostum, beni onlar kaçırmadı" demesine rağmen daha sonrasında ifadesini değiştirerek Furkan Gönüllülerini suçlamıştı.  Bilirkişi raporları ile 6 Furkan Gönüllüsünün haksız yere tutuklu olduğunun kanıtlanmasına rağmen Furkan Gönüllüleri serbest bırakılmadı. Tutuklu yargılanan Furkan Gönüllülerinin cep telefonu kayıtlarında adam kaçırma iddiasını destekleyecek herhangi bir delil bulunamadı. Olay anına ait videodaki kişilerin Furkan Gönüllüleri olduğuna dair benzerlik bulunamadı. 

Dolandırıcıya değil mağdur olana tutuklama talebi!

Tüm rapor ve deliller Furkan Gönüllülerinin lehine olmasına rağmen bugün, Furkan Gönüllüsü Ufuk Bülez'in de savcılık tarafından gözaltına alınıp ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

Bülez'in Furkan Haber'e verdiği demeçler şöyle;



0 Yorum

Yorum Yaz