Rumeysa Yılmaz, Eşi Koray Sarısaçlı Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Rumeysa Hocahanım, Furkan Gönüllülerinin kendisini kaçırdığı iddialarıyla gündeme gelen eşi Koray Sarısaçlı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Olayın Furkan Gönüllülerine yıkılmak istenen bir kumpas olduğunu belirten Hocahanım; "Onların dediklerini yapmadığım için benim hakkımda da suç duyurusunda bulup kaçırma olayıyla bir ilgim olduğunu söylemişler!" ifadelerini kullandı.

Rumeysa Yılmaz, Eşi Koray Sarısaçlı Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!
05 Ara 2021 12:26:41

8 Eylül günü kaçırılma olayıyla gündeme gelen Koray Sarısaçlı, emniyete verdiği ikinci ifadesinde Furkan Vakfı Gönüllüleri hakkında şikayette bulunmuş ve ilk ifadesinde aile dostu olduğunu söylediği gönüllüleri "Silahlı gasp"  iddiasıyla suçlamıştı.

Sarısaçlı'nın söz konusu iddiaları üzerine Furkan Haber'e konuşan Rumeysa Yılmaz Hocahanım, eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kaydetti:

"Koray Sarısaçlı'nın benim hakkımda suç duyurusunda bulunduğunu öğrendim, bu insanlar artık hızlarını alamadılar ve bu kaçırma olayında benim de bilgim olduğunu söylüyorlar. Bu şekilde gerek aramızdaki boşanma davasını etkilemek gerekse oğlumun velayet hakkını almak istiyorlar. Eğer hakikatlere sessiz kalsaydım, benim hakkımda suç duyusurunda bulunmazlardı.

"Koray'ın dediklerini yapsaydım, bu suçlamaların hiçbiri olmazdı!"

Koray Sarısaçlı, adliyeye gittiğimiz ilk günden beri tedirginlikler yaşıyordu. Savcıya ifadesini verdi. Adliyedeki adli tıpta raporun çıkması beklerken siviller geldi, o zamandan itibaren tedirginliği başladı. 
Daha sonra Balcalı Hastanesini adli tıpına gönderildi, orada da siviller peşini bırakmadı. 1 gün sonra Balcalı'nın adli tıpına gönderildi, orada muayene oldu, röntgen çekilemedi.
22 Eylül Çarşamba günü Balcalı'nın adli tıpına gönderildi, polisler oradaki memure hanımla tartıştı, memure; 'Yapamam' dedi, polisler; 'Amirimizi ararız' diye tehdit etti, sonrasında Adana Reşetbey'deki adli tıpa götürüldü.
Biz de onlara yetiştik, içeride kan verdi, bütün bu aşamalarda Koray Bey'in yanındaydı siviller vardı. Bir tomografi filmi çekilsin istenmişti, film çekildi, ben sonucu merak ettim. Doktoru şifai olarak; '3 kaburgası kırık' dedi, ancak kendileri, kız kardeşi göğüs cerrahı doktoru görsün istediler.
Göğüs cerrahı; 'Ben bir kırık göremiyorum' dedi. Ben çok şaşırdım, bu şekilde servise çıkarıldı, hastane yatışa gerek görmedi. Kız kardeşi, bu cd'yi Balcalı'ya götüreceğim, dedi. 
Normalde her hastane kendi bünyesinde çekilen filmi kabul eder ama görüldüğü kadarıyla Balcalı'nın adli tıpı bu rapora göre hareket etti ve bu rapora göre herhangi bir not da düşmeden (Dış merkezde çekildi... gibi) kabul etti. 

Benim bu rapordan ciddi şüphelerim var. Çünkü siviller Koray Sarısaçlı'yı hiçbir zaman rahat bırakmadı, birilerinin ona baskı yapmasıyla bana böyle bir iftira atması, atılmasına müsade etmesi gerçekten acı verici bir durum. Bu suç duyurusu, benim 16 yıl yaşadığım koca yalanın tescilidir! Ben, Rabbim bu insanların şerrinden bütün masumları muhafaza etsin diyorum."



0 Yorum

Yorum Yaz