Alparslan Hoca'dan Çarpıcı Açıklama: Bir suikast planı olduğunu düşünüyorum!

Alparslan Hoca, aracının Siirt yolu üzerindeki kontrol noktalarında defalarca durdurulmasının ardından konuyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu!

Alparslan Hoca'dan Çarpıcı Açıklama: Bir suikast planı olduğunu düşünüyorum!
22 Nis 2022 15:48:22

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca, aracının Siirt yolu üzerindeki kontrol noktalarında defalarca durdurulmasının ardından konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu! 

Suikast girişimi yapılma ihtimalinden şüphelendiğini belirten Alparslan Hoca; "Eğer bir suikast olacak olursa; ister trafik kazası ister silahlı saldırı şeklinde... Bunu yapan Türk derin devletidir." ifadelerini kullandı.

Kontrol noktalarında birçok asker ve polisin olduğunu, kendisinin araçtan, arama yapılacağı söylemiyle indirilip ne araçta ne de üzerinde arama yapılmadığını ve o esnada polis kamerasının kendisini kayda aldığını söyleyen Alparslan Hoca; "Araçta olduğumdan emin olmak istediler" diyerek şu ifadeleri kaydetti:


"Adana'dan Siirt'e iftar programı için gidiyorum ama Adana'dan Antep'e kadar 5 yerde arama yapıldı. En son indirdirdikleri noktada beni de araçta indirerek aracı kontrol edeceklerini söylediler ne aracı ne de beni aramadılar, araçta olup olmadığımdan emin olmak istediler, beni indirip sağ taraftaki polisler tarafından kamerayla kaydedildim. araçta olduğumdan bir kez daha emin oldular, önceki 4 yerde kimlik kontrolü yetmezmiş gibi...

Birçok noktada çok fazla asker ve polis vardı. Bu hiç normal değil. Bizi araçtan indirmeleri de hiç normal değil, hayatımda bu kadar sıkı bir arama görmedim. 

Bir suikast planı olduğunu düşünüyorum. Eğer bir suikast olacak olursa; ister trafik kazası ister silahlı saldırı şeklinde... Bunu yapan Türk derin devletidir. Tetikçinin kim olduğunun önemi yoktur. Sanki böyle bir plan var ve bu planı bugün uygulamayı düşünüyorlar gibi hissediyorum.

Biz bu yola her şeyi göze alarak girdik, Allah azze ve celle bir vazife verdiyse vazifemiz bitmediyse koruyacaktır. Vazifemiz bittiyse yanına almak istiyorsa da alacaktır. Herkese selam ederim, aileme de selam ederim. Yapılacak hiçbir açıklamaya inanmayın, ben açıklamayı yaptım, açıklama budur."



0 Yorum

Yorum Yaz