5 Dakikada Hazırlanan İddianameye 5 dakikada Beraat!

Furkan Gönüllüleri babalarına özgürlük istedikleri için Alparslan Kuytul Hocanın kızlarına açılan davayı yorumladı.

5 Dakikada Hazırlanan İddianameye 5 dakikada Beraat!
17 Eki 2019 22:13:20

Alparslan Kuytul Hocanın kızları bugün babalarına özgürlük istedikleri için hakim karşısına çıktı. Mahkeme kısa bir süre içinde Alparslan Hocanın kızları için beraat kararı verdi.

Öz babalarının hakkını savunduğu için mahkemelik olan çocuklara destek olmak isteyen Furkan Gönüllüleri de Adliye önünde bekledi.

Bekleyiş sırasında destek olmak için gelen gönüllülerle röportajlar gerçekleştirildi.

Operasyon sebebiyle daha önce gözaltına alınan bir gönüllü, "Soruşturmada gizlilik var denildi. Ancak medya saldırabildiği kadar saldırdı. Onların bu saldırılarına rağmen bize hiçbir şekilde hakkınızı savunmayın demeye getiriyorlar. Şu özgürlük atkısını bile takıp yürüyemezsin, hakkını savunamazsın, ben masumun diyemezsin diyorlar." dedi


Bir başka gönüllü Alparslan Hocanın kızlarının yargılandığı mahkemede beklenen kararın hemen verilmesini şu ifadeler ile tebrik etti:

"Savcıların 5 dakikada hazırladığı iddianamelere insaf ve vicdan sahibi, hukuku işletmekte kararlı olan hakimler ve hakime hanımlar 5 dakikada beraat veriyorlar. Sayın mahkemeye hukuku işlettikleri, yapılanların haksızlık olduğunu ortaya koydukları için teşekkür ediyoruz.





0 Yorum

Yorum Yaz