Abdulkadir Selvi açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim startını verdi

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim startını verdiğini belirtti.

Abdulkadir Selvi açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim startını verdi
09 Tem 2021 09:16:42

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönemde seçim söylemleriyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Selvi, Erdoğan’ın geçen günlerde Ankara Sincan’da partililere “Şimdiden 2023 seçimleri için çalışmaya başlamanızı istiyorum” şeklinde seslenmesinin kendisine manidar geldiğini ifade etti.

"Belki de o psikolojiyle izlediğim için Erdoğan’ın il başkanları toplantısında ısrarla seçim de seçim demesi daha çok dikkat etmeme neden oldu" diyen Selvi, özetle şunları yazdı:

Erdoğan’ın il başkanlarına 2023 seçimlerine dönük olarak çalışmaları yönünde talimat vermesini anlıyorum. Ama sanki seçim kararı alınmış da önümüzdeki ay sandık başına gidecekmişiz gibi bir hava vermesi antenleri açmama neden oldu. Erdoğan seçim olmadan seçime hazırlanıyor, 19 yıldır girdiği her seçimi kazanmasının sırrı burada, diyebilirsiniz. Haklısınız. Ama Bahçeli seçimler zamanında yapılacak derken, Erdoğan 2023’ü hedef gösterirken, 2023 seçimlerine de daha iki yıl varken bu kadar abanması dikkatimi çekti.
"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEÇİM STARTINI VERDİ"
İster 2023’te olsun ister ondan önceki bir tarihte. Seçim tarihi ne olur bilmem ama Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim startını verdi. “2023’e eğer kararlı bir şekilde hazırlanacaksak, bizim için şurada son iki durak var, çok önemli. Bu 2021’dir, 2022’dir. 2023 tamamen seçim yılıdır” dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz