Adana Emniyeti'nin Eteği Mi Tutuştu? Darp Raporu Alanlara Polisten Tehdit ve Gözdağı!

Haksız tutukluluğu devam eden 8 Furkan hareketi mensubu için basın açıklaması yapmak isteyen Furkan gönüllülerine işkence eden polis, bu kez darp raporu alanların peşine düştü. Aleyhlerine dava açılmasına engel olmak isteyen polisler, mağdurların işyerine gitti.

Adana Emniyeti'nin Eteği Mi Tutuştu? Darp Raporu Alanlara Polisten Tehdit ve Gözdağı!
25 Mar 2022 13:54:34

Basın açıklaması ve yürüyüş yapmak isterken kolluk kuvvetlerinin acımasız saldırısına maruz kalan yüzlerce Furkan gönüllüsü, saldırının ardından darp raporu almak için hastaneye başvurdu. 


Kimi hastanelerde çeşitli bahanelerle darp raporu verilmek istenmezken darp raporunu alabilenlerden bazılarının ise dava açmaması adına polis tarafından tehdit edildiği öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde benzeri bir örneği twitter üzerinden paylaşan Recep Kardaş isimli Furkan Gönüllüsü, pazar günü darp edilen bir arkadaşlarının polis tarafından tehdit edildiğini belirtti. 

Arkadaşının işyerine kadar giden polis memurlarının ' sen eyleme katılmışsın, devlete baş kaldırmışsın ' ifadeleri ile korkutmaya çalıştıklarını ifade etti. 

Kardaş, bu şekilde işyerine gelinerek tehdit edilen arkadaşlarının kendileri ile yeni tanıştığına ve bunun bir gözdağı olduğuna dikkat çekti. 


Yapılan paylaşıma çok sayıda tepki gösterildi. 'Polis şimdi de şehir eskiyaciliğına mı başladı?, bu kadarına da pes!' şeklinde yorum yapan sosyal medya kullanıcıları, paylaşımın altına Adana Emniyet Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı'nın resmi Twitter hesaplarını etiketledi.



0 Yorum

Yorum Yaz