Alparslan Hoca, Adana Emniyeti Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Alparslan Hoca, 20 Mart'ta Adana Emniyeti'nin Furkan Hareketi mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği kanlı sokak işkencesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alparslan Hoca, Adana Emniyeti Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!
13 Nis 2022 17:27:52

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca, bugün (13 Nisan) öğlen saatlerinde Adana Adliyesine giderek 20 Mart'ta Adana Emniyeti'nin gerçekleştirdiği skandal sokak işkencesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haksız tutukluluğu devam eden 8 Fukan Hareketi mensubu için Anayasal haklarını kapsamında düzenlemek istedikleri gösteri yürüyüşü ve basın açıklaması emniyet memurları tarafından hukuksuzca engellenmişti.

Alparslan Hoca'nın da, polisin sert müdahalesine maruz kaldığı olayda kolluk kuvvetleri, Furkan Hareketi mensuplarına yönelik yaklaşık 10 saat boyunca benzeri görülmemiş işkence gerçekleştirmişti. Olay esnasında Alparslan Hoca bir marketin deposunda saatlerce yasadışı gözaltında tutulmuştu. Yaşananlar hakkında suç duyurusunda bulunmak için Adana Adliyesine gelen ve Furkan Haber mikrofonuna konuşan Alparslan Hoca, çarpıcı açıklamalarda bulundu!

"Bu yalnızca bir müdahale değil, bu öldürmeye teşebbüs! Bunun bir talimat olduğu ortada!
Eğer o gün birileri orada şehit olmadıysa bu bir mucize." diyen Alparslan Hoca, o gün bir polis memurunun bir kadını taciz ettiğini açıkladı.

Çarpıcı açıklamalarını sürdüren Alparslan Hoca, bir emniyet amirinin de olay sonrası gittiği hastaneden hukuksuzca darp raporu aldığını söyledi.



0 Yorum

Yorum Yaz