• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca için Almanya'nın iki farklı şehrinde "Özgürlük Yürüyüşü" gerçekleştirilecek

Alparslan Hoca için Almanya'nın iki farklı şehrinde "Özgürlük Yürüyüşü" gerçekleştirilecek

Alparslan Kuytul Hocanın 22 Ağustos mahkemesine sayılı günler kala Almanya'daki Furkan Gönüllüleri özelde Alparslan Hocanın genelde de tüm mazlumların yaşadıklarına dikkat çekmek için Berlin ve Hamburg'ta yürüyüş gerçekleştirecek.

Alparslan Hoca için Almanya'nın iki farklı şehrinde "Özgürlük Yürüyüşü" gerçekleştirilecek
15 Ağu 2019 17:06:25

Almanya'daki Furkan Gönüllüleri Alparslan Hocanın 22 Ağustos mahkemesine sayılı günler kala özelde Alparslan Hocanın genelde de tüm mazlumların yaşadıklarına dikkat çekmek için Berlin ve Hamburg'ta Cumartesi günü yürüyüş gerçekleştirecek.

Furkan gönüllülerinin Alpaslan Hoca için gerçekleştireceği bu özgürlük yürüşü ile Avrupa’da beşinci Almanya’da ise dördüncüsü yapılmış olacak.

22 Ağustos Perşembe günü Alparslan Hocanın terör propagandasından yargılandığı davanın 3. Duruşması görülecek.

19 aydır devam eden yargı sürecinde Alparslan Hocanın maruz kaldığı haksız uygulamalar hakkında kamuoyunda farkındalık oluşturmak isteyen Furkan Gönüllüleri yaklaşan mahkeme nedeniyle çeşitli eylemler gerçekleştirmeye devam ediyor.

17 Ağustos tarihinde Almanya'da yaşayan Furkan Gönüllüleri hem Alparslan Hoca hem de mazlum duruma düşen tüm Müslümanlar adına özgürlük yürüyüşü gerçekleştirecek.

Berlin'de gerçekleştirelecek yürüyüş Almanya saatine göre 11.00'da gerçekleştirilecek.

Hamburg'ta gerçekleştirelecek yürüyüş Almanya saatine göre 18.00'da gerçekleştirilecek.





0 Yorum

Yorum Yaz