Alparslan Hoca: Memlekette bu kadar terör dosyası varsa devlet suçludur!

Alparslan Hoca, DEVA Partili Yeneroğlu’nun Yargıtay’da milyonlarca terör dosyası olduğunu söylemesi üzerine değerlendirmede bulundu.

Alparslan Hoca: Memlekette bu kadar terör dosyası varsa devlet suçludur!
20 Eyl 2021 22:41:32

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, Demokrasi ve Atılım Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun; 2016 ve 2019 yılları arasında Yargıtay’da 1.3 milyon terör dosyası olduğunu söylemesi üzerine yaptığı açıklamada; “Bu kadar insanı teröre bulaştıran bir devlet. Her hâlükârda devlet suçludur!” ifadelerini kullandı. Alparslan Hoca yaptığı değerlendirmede şu cümleleri kullandı:

‘Hangi Memlekette Bu Kadar Terör Dosyası Var?’

“Üç yılda 1 milyon 300 bin terör dosyası. Memleketin geldiği hale bakın!  Üç senede 1 milyon 300 bin yani yılda 450 bin civarında terör dosyası ediyor. Nasıl bir ülke burası! Şimdi bir memlekette bu kadar terör dosyası varsa devletin biraz kendini suçlaması gerekmez mi? “Ben ne biçim eğitim yapıyorum ki habire terör olaylarına sebep oluyor. Ben nasıl bir devletim? Demek ki ben adalet gerçekleştirmiyorum ki insanlar tepki gösteriyor ve yanlış istikametlere savruluyorlar.” demesi gerekmez mi? 

'Ben nasıl bir devletim ki bu kadar çok terör olayları benim ülkemde oluyor.' Biraz da iğneyi kendine batırması gerekmez mi ya bu devletin? Bu çocuklar senin mekteplerinde okudular. 5-6 yaşından itibaren senin mektebindeler. Okul saatlerinde mektepte, okuldan sonra da evde televizyon başındalar. Bu çocukları sen büyüttün, sen böyle eğittin! 

‘Devlet Kendini Suçlamalıdır!’

Ya bu kadar terör dosyası yok, sen herkese terör damgası vuruyorsun; bu insanların terörle alakası yok ama sen herkese ‘Terör, terör, terör’ deyip duruyorsun. Bütün sesini çıkartanlara terör damgası vuruyorsun. Ya da gerçekten bunlar teröre bulaşmışsa o zaman kendinden utan! Bu kadar insanı teröre bulaştıran bir devlet!

Her hâlükârda devlet suçlu! Eğer bu kadar terör olayı yoksa susturabilmek için herkese terör damgası vuruyorsa bu da devletin suçudur, ayıbıdır, günahıdır. İnsanlara zulmüdür. Eğer bu doğruysa  1.3 milyon dosya, bu kadar insan gerçekten bir ucundan teröre bulaştıysa o zaman da devlet yine kendini suçlamalıdır. Çünkü bunları sen eğittin, bu ortamı sen meydana getirdin.                                               

 ‘Memleketi Mahvettiniz!’

Devlet suçlu değilse, hükümet suçlu değilse kim suçlu! Hangi memlekette bu kadar terör dosyası var! Baksınlar mesela Almanya’nın dosya sayısı kaç tane acaba? Almanya’nın nüfusu bizim kadar. Nedir ya bu! Memleketi mahvetmişler! Haksızlık, haksızlık, haksızlık! Zulüm, zulüm, işkence!

Herkes kitap okumuş değil ki! Kur’an sünnet bilmez ki. Adam bu kadar zulümle karşılaştığı zaman anarşist oluyor işte. Bir sabır, iki sabır, üçüncüsünde eline silah almaya başlıyor. İnsanları neden bu kadar patlatıyorsunuz?”



0 Yorum

Yorum Yaz