Alparslan Hoca: “Niyetleri Ramazan’ı Sönük Geçirtmek!”

Alparslan Hoca, geçen Pazar günü düzenlenen hasbihal programında Ankaralı Furkan Gönüllüleriyle bir araya geldi. Halkın kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Alparslan Hoca, Ramazan Ayı’nı kapsayan kısıtlamaların Ramazan’ın ruhunu söndürmek isteyen İslam düşmanları tarafından kasıtlı olarak yapıldığını belirtti.

Alparslan Hoca: “Niyetleri Ramazan’ı Sönük Geçirtmek!”
29 Mar 2021 22:52:48

‘Bu yapılanlar İslam düşmanlığıdır! Müslümanlar buna karşı mücadele vermelidir!’

Alparslan Kuytul Hoca, Ankara’da bir araya geldiği Furkan Gönüllüleri ile hasbihal programı gerçekleştirerek gündeme dair konulara değindi. Vatandaşlardan gelen sorulara cevap veren Alparslan Hoca, Ramazan Ayı’nı kapsayan kısıtlamalar üzerine şu açıklamalarda bulundu:

‘Olan Gene Camiye Olacak, Ramazan’a Olacak!’

“Ramazan’a 15 gün kaldı ve niyetleri Ramazan’ı sönük geçirtmek! ‘Herkes evine kapansın’ diyecekler ama iş hayatı yine devam edecek. Olan yine camiye olacak, Ramazan’a olacak! Bu İslam düşmanlığından başka bir şey değildir. Müslümanlar bunu mücadelesini vermek zorundadır. Bunu önüne geçmek zorundayız. Ben o zamanda bunun karşısında durdum, bazı tarikatlar, hocalar bana karşı çıkmıştı. Müslümanız diyorlar ama bu yapılanları görmüyor gibi davranıyorlar! Suriye’nin, Irak’ın bu hale gelmesinde bu hükümetin payı büyük, yanlış siyaset uyguladılar! Ne zaman eleştirdin?

‘Sakalından başka neyin var senin?’

Partizancı hocalar, kendi sevdikleri parti bir şey yapınca örtbas etmek istiyorlar! ‘Biz de Müslümanız, biz de isteriz teravih kılmayı ama işte Korona virüs var’ diyorlar’ Sen inanıyor musun gerçekten? Sakalından utan! Daha düne kadar salonları lebalep doldurmuyorlar mıydı? Hiç düşünmüyor musunuz? Kendileri istediği kongreyi yapıyor, camilere gelince mi problem oluyor?

‘Tedbirse tedbir, mesafeyse mesafe alınsın! Camileri neden kapatıyorsunuz?’

‘Gavur’ dedikleri Amerika’da bile camiler kapatılmadı, kiliseler kapatılmadı! Mesafeyse mesafe, tedbirse tedbir… Maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım, camileri neden kapatıyorsunuz?”

HABER VİDEOSU:



0 Yorum

Yorum Yaz