Alparslan Hoca: “Yüz yüze eğitim herkesi aşılamak için mi başlatılıyor?”

Alparslan Hoca, Covid-19 aşısının veliler ve eğitim personelleri için zorunlu olacağı ve aşı olmayanların haftada 2 defa PCR testi yaptırmak zorunda olduğuyla ilgili açıklamalara tepki gösterdi. Aşıların ölümü arttırdığını belirten Alparslan Hoca devletin, yüz yüze eğitimi herkese aşı yapmak amacıyla mı başlattığını sorguladı.

Alparslan Hoca: “Yüz yüze eğitim herkesi aşılamak için mi başlatılıyor?”
21 Ağu 2021 18:21:52

‘Devlet, Aşıya Zorlayamaz!’

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, yüz yüze eğitimin gündeme gelmesiyle Covid-19 aşısının veliler ve eğitim personelleri için zorunlu olacağı ve aşı olmayanların haftada 2 defa PCR testi yaptırmak zorunda olduğuyla ilgili açıklamalara tepki gösterdi. Aşıların ölümü arttırdığını belirten Alparslan Hoca şu açıklamaları kaydetti;

Devlet aşı üzerinde çok ısrar ediyor. Hiçbir devletin aşıyı zorlama yetkisi olamaz. Sonuçta aşı bir ilaçtır ve kimseye dayatılamaz. Bu aşının ne olduğu, içeriği daha belli değildir. Geçen sene mart ayında Covid-19 çıktığı zaman denildi ki: Bunun aşısının bulunması en az 2 sene sürer. 6 ay sonra aşı bulundu. Devletler aşı üretimi konusunda acele ediyorlar adeta birbirleriyle yarış yapıyorlar. Çevremizde nice insanlar nice vakalar duyuyoruz; aşı yaptırıp 3 gün sonra ölen insanlar var.

Sağlıklı bir insan aşı yaptırıyor; ateşi yükseliyor, nefes alamıyor ve ölüyor. Demek ki bu aşıya henüz yeterli testler yapılmamış, yeterli deneylerden geçmemiş. Bir insana uygunken diğer insana uygun olmayabiliyor. Bir insanda fayda sağlarken diğerini öldürebiliyor. Çünkü bu aşı yeterince deney yapılmadan piyasaya sürüldü. Belki şu hastalığı olanlara uygun, bu hastalığı olanlara uygun değil. Belki yaşı şöyle olanlara uygun, yaşı böyle olanlara uygun değil denilebilir. Bu aşı daha doğruluğunu ispat etmiş bir aşı değil. O yüzden insanlara bunu dayatmak doğru değil, bu diktatörlük olur.  

‘Her Hastalık İçin Aynı Şartlar İstenmiyor’

“Efendim diğer insanların hakkı var, bu kul hakkı, onlara bulaştırma riskiniz var” diyorlar. Diyelim ki böyle bir risk var; bu her bulaştığı insanı öldürmüyor ki. Grip de öyle, birçok hastalık böyle. O zaman her hastalık için o hastalığın sizde olmadığını gösteren test ya da aşı yapma zorunluluğu getirilmelidir. Mesela niye grip olmadığınıza dair doktor raporu getirmeniz şart koşulmuyor? Neden zatürre olmadığınıza dair, verem gibi bulaşıcı hastalıklar olmadığınıza dair, mesela bulaşıcı cilt hastalıklarının sizde olmadığına dair rapor istenmiyor? O zaman bunun gibi 100 tane, belki 1000 tane rapor lazım. Neden onlar için rapor istenmiyor da Covid-19 için aşı ya da test sonucu isteniyor?

‘Virüsü İcat Edenlerin Maksatları Nedir?’

Bu virüsü laboratuvarda icat edenlerin maksatlarından birinin aşı satmak olduğu belliydi. Bu virüs meselesinden maksatlarının ilki aşı satmak, ikincisi sosyal ve dini faaliyetleri bitirip insanları yalnızlaştırmak! Herkes tek başına kendi hayatını yaşasın, insanlar bir araya toplanmasın, böyle faaliyetler olmasın. Bir de ekonomiyi berbat etmek, devletlerin maddi hayatını bitirmek, felç etmek. Bunların hepsi de oldu.

Ekonomi kötü, sosyal hayatı bitirdiler. Artık kimse kimseye selam vermiyor, kimse kimsenin evine gitmiyor. Bayramda bile kimse gitmiyor. İşte aşı satışı zaten almış başını gidiyor. Herkese 3-4 aşı. Dünyada 8 milyar insan, 30-40 milyar aşı, her biri kim bilir kaç liradır, fiyatını bilemiyorum. Epeyce para kazandıkları bir gerçek!

‘Aşı Olmayacağım!’

Ben şahsen aşı olmayı düşünmüyorum. Bu aşının ne olduğu ortaya çıksın. Sağlıklı insanların test yapmaları mümkündür ama haftada 2 defa test! Devlet bunu parasız yapacaksa gene neyse ama bundan para alacaksa bu tamamen insanları para yoluyla usandırmak ve teslim almaktır. Bu aslında para yoluyla baskı kurmaktır. Haftada 2 defa test mi olur? İnsan “ayda bir” der, hadi “15 günde bir” olsun. Haftada 2 defa test mi olur? Bu kasıtlı olarak insanları usandırmak ve aşı olmaya zorlamaktır.

‘Yüz yüze eğitim herkesi aşılamak için mi başlatılıyor?’

Ben aşı olmak zorunda mıyım? Çocuğum okula gidecek diye ben haftada 2 defa test mi olacağım? O zaman çocuğum okula gitmesin, tamam. Sen bana illa bunu şart koşacaksan, “Çocuğun okula girebilmesi için anne babası haftada 2 defa test sonucu getirecek” dersen; o zaman çocuk okula gitmesin. Yoksa siz herkese zorla aşı yapmak için mi yüz yüze eğitimi başlatıyorsunuz? Mecbur kalsınlar, çocuğu okula gönderebilmek için aşı olsunlar; bunu sağlamak için mi?  

Bu aşının daha ne olduğu belirsiz. Kaç kişi aşı yaptı ve öldü, bu bir gerçek. Çevremizde de böyle insanlar var. Sağlam, turp gibi adam aşı oluyor; 2 gün sonra ateşlenip ölüyor. Demek ki bu aşı bazı insanlara yaramıyor, demek ki tehlikeli.

İngiltere’de açıklama yapıldı: Aşılı olanlardan ölenler, aşısızların 2 katı. Aşı olmuş, ölmüş olanların sayısı; aşı olmayan ve ölenlerin sayısının 2 katı. İngiltere açıkladı. Bu aşılar ölümü azaltmıyor arttırıyor, ölmeyecek kişiyi (hastalıktan ölmeyecek ya da sağlıklı insanı) öldürüyor.  

‘Sağlıklı İnsanlara Aşıyı Tavsiye Etmiyorum’

Kronik hastalığı olanlara bir şey demem. Ciddi manada astımı var, kalp krizi geçirmiş, ne biliyim kanser vs. onların bağışıklık sistemi çok düşük olduğundan onların önlem alması gerekebilir. Bu da bir risk. Onlar için aşı olmak da bir risk, olmamak da bir risk. Ama şahsen ben sağlıklı insanlar için tavsiye etmem. Ben de olmayı düşünmüyorum. Daha bu aşının daha ne olduğu belirsiz. Biraz bekleyelim, ne olduğu ortaya çıksın. Çok acele ettiler. “2 senede ancak çıkar” dediler, 6 ayda piyasaya sürdüler. Besbelli ki hayvanlar üzerinde yeterli deney yapılmadı. Önce hayvanlar üzerinde deneyler yapılacaktı. Yeterince deney yapmadan hemen piyasaya sürdüler. Devletler satabilmek için birbiriyle yarış yapıyor. Herkes para kazanma derdinde. Ve bakalım, Avrupa ve Amerika gerçekten bu aşıyı mı kullanıyor? Bunu da incelemek lazım.



0 Yorum

Yorum Yaz