Alparslan Hoca’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Akşener’e yönelik tehditlerine tepki!

Alparslan Hoca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’de yaşanan gelirimin ardından Meral Akşener’e yönelik; “Bunlar daha iyi günler. Daha neler olacak neler…” sözlerine tepki gösterdi.

Alparslan Hoca’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Akşener’e yönelik tehditlerine tepki!
30 Mayıs 2021 21:20:50

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, CumhurBaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de yaşanan gerilimin ardından İyi Parti lideri Meral Akşener’e yönelik; “Bunlar daha iyi günler. Daha neler olacak neler…” sözlerine tepki gösterdi. “Bir devlet başkanı böyle konuşabilir mi?” diyen Alparslan Hoca şu ifadeleri kaydetti:

 

‘Bir Devletin Başkanı Böyle Konuşabilir mi?’

“Buyrun, bu ülkenin Cumhurbaşkanı açıkça diyor ki; o insanların sana orada öyle laf söylemelerini ben ayarladım. Ben yaptırdım. Bunlar daha iyi günler, daha neler olacak neler. Yani daha neler yaptıracağım neler! demiş gibi... Bu nasıl konuşma, anlayamıyorum. Bunu ne rahatlık. Açıkça; ‘Ben yaptırıyorum, daha da yaptıracam’ diyor. Ben bunu böyle anlıyorum, siz ne anlıyorsunuz?  

‘Bunlar daha yeni günler. Ölçülü ve kontrollü bir şekilde tepki gösterildi, sana bir tokat vurmadılar şimdilik. Sana böyle tepki gösterdiler. Sonrasında daha neler olacak neler, sen bana böyle söylersin öyle mi, sen beni İsrail Başbakanına benzetirsin öyle mi?’

Tamam. İsrail Başbakanına benzetmesi bence de yanlış ama sen de ona gereken cevabı verebilirsin. Bütün televizyonlar elinde, herşey elinde istediğin kadar da konuşabilirsin, onun yanlışını yüzüne de vurabilirsin. O seni başkasına benzetiyorsa sen de onu başkasına benzet. ‘Daha neler olacak neler...’ demek yanlıştır.

Vallahi bizim bildiğimiz, Kemal Kılıçdaroğlu’na nasıl yumruk vurdular? Herhalde ona benzer bir şey. Biz böyle anlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı; ‘Daha neler olacak neler’ deyince benim aklıma böyle geliyor. Böyle deyince ‘Yumruk yiyeceksin!’ gibi bir şey anlıyorum. Bu nasıl bir konuşma? Bir devletin başkanı böyle konuşur mu? Anlaşılır gibi değil!”



0 Yorum

Yorum Yaz