• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca'dan Cumhurbaşkanına sert eleştiri: Fakirlerle iftar etmesi oy avcılığından başka bir şey değil!

Alparslan Hoca'dan Cumhurbaşkanına sert eleştiri: Fakirlerle iftar etmesi oy avcılığından başka bir şey değil!

Alparslan Hoca, Cuhurbaşkanının iftar yemeğinde fakir bir aileye konuk olmasını sert sözlerle eleştirdi. Önceki gün Ramazan ayı boyunca yasakların uygulanacağı ve iftar programların engelleneceğini açıklayan Cumhurbaşkanı iftar sebebiyle yoksul bir aileye konuk olunca Alparslan Hoca tarafından tepki gördü.

Alparslan Hoca'dan Cumhurbaşkanına sert eleştiri: Fakirlerle iftar etmesi oy avcılığından başka bir şey değil!
15 Nis 2021 21:20:58

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan'ın iftar yemeği için fakir bir ailenin sofrasına konuk olmasını sert ifadelerle eleştirdi. Ramazan'ın ilk günü pandemi gerekçesiyle beraber yapılan iftarların yasaklandığını açıklayan Erdoğan, ertesi gün misfirliğe gittiği yoksul ailenin sofrasından pozlar verince Alparslan Hocanın sert tepkisinden kurtulamadı.

"Hiç kimse; 'iftara gitmek, tüm topluma yasak ama bana serbest' diyemez!"

Sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından tepki çeken görüntüler için Alparslan Hoca resmi hesabından şu ifadeleri paylaştı:

Hiç kimse; 'İftara gitmek, tüm topluma yasak ama bana serbest' diyemez! İftarda fakir sofrasına gitmek, özel hayatında mütevazi yaşayan insanlara yakışır. Lüks ve lüks ötesi yaşayan siyasetçilerin Ramazan ayında fakirlerle iftar etmesi gösterişten ve oy avcılığından başka bir şey olamaz.

Peygamberimizin fakirlerin sofrasına katılmasını örnek aldıkları için bunu yapıyorlarsa Peygamberimizin mütevazi hayatını da örnek almalılar.



0 Yorum

Yorum Yaz