Alparslan Hoca'dan, Diyanetin Teravih yasağına sert tepki!

Alparslan Hoca, Başkan Erbaş'ın Korona virüsü gerekçelendirerek teravih namazının camilerde kılınmasının yasaklandığını bildirdiği açıklamaya sert tepki gösterdi. "Diyanet milletin değil, devletin diyaneti olduğunu gösterdi!" diyen Alparslan Hoca, Ramazan Ayı'nın ruhunu öldürmek isteyen İslam düşmanlarına karşı mücadele vereceğini belirtti.

Alparslan Hoca'dan, Diyanetin Teravih yasağına sert tepki!
06 Nis 2021 19:06:24

Alparslan Hoca'dan teravih yasağı tepkisi! Alparslan Hoca, Diyanetin 'teravih yasağı' açıklamasını sert bir dille eleştirdi.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 'Teravih yasağı' açıklamasına sert tepki gösterdi.

Sağlık Bakanlığının, teravih namazlarının camilerde kılınabileceğine dair yaptığı açıklama sonrası Diyanet İşlerinden gelen yasaklama sosyal medyada tepkilere sebep olurken Alparslan Hoca konuyla ilgili şu ifadeleri kaydetti:

"Türkiyede şu anda güçler savaşı var, hükümet sözünü geçiremiyor! Teravih namazı mücadelesi verilecektir, teravih namazı önlem alınarak kılınmalıdır. Teravihe izin vermeyenler fabrikaları, çarşı pazarları, dolmuşları yasaklasınlar da görelim! Diyanette cesaret olsaydı, olması gerektiği kadar onur olsaydı, her şeyin serbest olduğunu söyler, bu kararı kabul etmezdi!

Herkes, her yerde bir arada, Diyanet bunları söylemeliydi, her şey serbest de, hükümet düne kadar salonları lebalep dolduruyordu bunlarda sıkıntı yoktu da, teravih mi sıkıntı oldu! Diyanet milletin değil, devletin diyaneti olduğunu gösterdi!

Her şey serbest, camiye gelince Diyanet bu işe alet ediliyor! Allah’a hesap verecekler, cesaretsizliklerinin hesabını ödeyecekler! Milleti yanlış yönlendirmelerin cezasını çekecekler, tarihe böyle geçecekler!

Bunlar yakında Cuma namazına da müsade etmezler muhtemelen! 5 vakit namaz da cami de mesafeli şekilde kılınıyor, Cuma da bunun mantığını çözebilen varsa söylesin! Bunun tek açıklaması; İslam düşmanları Ramazan'ı bitirmek istiyor, bu ruhu öldürmek istiyor, buna karşı mücadelemizi vereceğiz, herkes Ramazan mücadelesine hazır olsun. Maalesef ülke bu duruma geldi, hükümetin ortaklarına teslim olması sonucu ülkeyi bu hale getirdiler!

'15 Temmuz' bahabesiyle Kutlu Doğum haftasını kaldırdılar, 15 temmuz sebebiyle güya 'FETÖcülerin icadı' denerek, Kutlu Doğum programları iptal edildi. Milletin peygamberini sevmesini istemeyen İslam düşmanları bu bahanelerle Kutlu Doğumu kaldırdı, şimdi de Ramazan'ın ruhunu öldürmek istiyorlar!

İslam düşmanlarına teslim olmuş bir hükümet var! Bu yapılanlar sağlık için yapılmıyor, herkes bunu böyle bilsin!"

HABER VİDEOSU:



0 Yorum

Yorum Yaz