Alparslan Hoca'dan Furkan Gönüllüleri Hakkında Açıklama!

22 aylık tutukluluk sonrası tahliye edilen Alparslan Kuytul Hoca kendisiyle yapılan söyleşi programında Furkan Gönüllülerinin mücadeleleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Alparslan Hoca'dan Furkan Gönüllüleri Hakkında Açıklama!
08 Ara 2019 22:16:13

Sunucunun "Furkan gönülleri bugün ülkemizdeki gelinen noktada güzel bir örnek teşkil ettiler. Dik durdular, eğilmediler, sizin ifade ettiğiniz gibi taşkınlık yapmadılar, vurmadılar, kırmadılar ama asla da mücadeleden vazgeçmediler aslında bu konuyu kısaca değerlendirebilir misiniz?" sorusu üzerine Alparslan Hoca, gönüllülerin mücadelesini Kur-an'ı Kerim'den ayetlerle değerlendirerek açıkladı.

Kur'an'da birçok ayette "itaat etme boyun eğme" şeklinde ayetlerin bulunduğunu belirten Alparslan Hoca, "Furkan gönüllüleri de öyle yaptı, ne itaat etti ne de mücadelelerinden vazgeçti" ifadelerini kullandı.

Bugünkü güzel sonuçta bu dengenin önemli bir payı olduğunu söyleyen Alparslan Hoca, "sizin devamlı bu mücadeleyi vermiş olmanızın payının büyük olması gibi bu mücadeleyi verirken de taşkınlık yapmamanızın da payının büyük olduğunu unutmayın" dedi.

İlgiyle dinlenen söyleşi programının ilgili kısmı şu şekilde;




1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 09 Ara 2019 21:11:16

    İYİ OLACAK YARAYA HEKİM KARŞI GELMEZ . SELAM VE DUA İLE ...


Yorum Yaz