Alparslan Hoca'dan İtikaf Engeline Tepki: "Ne olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz!"

Alparslan Hoca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, camilerde itikafa girmek isteyen vatandaşlara uygulanan polis müdahalelerine tepki gösterdi. "Unutulmuş bir sünneti ihya etmek isteyen kardeşlerimi tebrik ediyorum" diyen Alparslan Hoca, "Her ne olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

Alparslan Hoca'dan İtikaf Engeline Tepki: "Ne olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz!"
03 Mayıs 2021 01:56:25

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, sosyal medya aracı twitterdan yaptığı paylaşımla, camilerde itikafa girmek isteyen vatandaşlara uygulanan polis müdahalelerine tepki gösterdi. "Unutulmuş bir sünneti ihya etmek isteyen kardeşlerimi tebrik ediyorum" diyen Alparslan Hoca, camide, maske ve mesafe kurallarına riayet ederek ibadetlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara zor kullanan kolluk kuvettelerini esefle kınadığını, gereken mücadelenin kararlı ve meşru şekilde verileceğini belirtti.

'Din düşmanı komite, hükümeti esir almış olabilir ancak Furkan Hareketini esir alamayacak!'

Yaptığı paylaşımda, her fırsatta vurguladığı, devlet içine sızan derin güçlerin amaçlarını tekrar hatırlatan Alparslan Hoca; "Dinsiz komite, baskı ve şantajlarla hükümeti esir almış olabilir ancak Müslümanları ve İslami Furkan Hareketini esir alamayacak, Allah'ın izniyle mücadelemizi durduramayacaktır" ifadelerini kaydetti.

Alparslan Hoca, resmi hesabından paylaştığı iletiyi şu şekilde sürdürdü;



0 Yorum

Yorum Yaz