• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca'nın İstanbul Konferansı, İslam Düşmanı Aydınlık'ı ve Yardakçılarını Kahretti!

Alparslan Hoca'nın İstanbul Konferansı, İslam Düşmanı Aydınlık'ı ve Yardakçılarını Kahretti!

Alparslan Hoca'nın İstanbul konferansı, İslam düşmanlığıyla tanınan Aydınlık(!) grubunu kahretti! Furkan Gönüllülerinin İstanbul'da düzenlediği konferansın ilanları üzerinden haber yapan sözde haber siteleri, Alparslan Hoca'nın hukuksuzca suçlanıp beraat ettiği "Terör propagandası" davası üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni de vurmaya çalıştı.

Alparslan Hoca'nın İstanbul Konferansı, İslam Düşmanı Aydınlık'ı ve Yardakçılarını Kahretti!
05 Oca 2022 09:08:22

Alparslan Hoca'nın Konferansı Aydınlık Grubunda Hazımsızlık(!) Yaptı!

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca'nın İstanbul'da konuşmacı olarak katıldığı "Mekke'nin Fethi" konulu konferans programı, İslam düşmanları Aydınlık ve yardakçılarının kahretti. Vatan Partisi Başkanı Doğu Perinçek'e yakınlığıyla tanınan İslam Düşmanı sözde haber kuruluşları, yaptıkları haberle İslami faaliyetlere karşı duydukları hazımsızlığı kamuoyuyla paylaştı.

Alparslan Hoca'nın daha önce yargılanıp BERAAT ettiği "Terör propagandası" davası üzerinden itibar suikasti düzenlemeye çalışan sözde haberciler, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ni de duyuru çalışmalarına verdiği izin sebebiyle "Terör destekçisi" ilan etti. 

Alparslan Hoca’ya Terör Mahkemesinden Beraat! Alparslan Hoca’ya Terör Mahkemesinden Beraat!

Haberci Değil, Temcit Pilavcıları!

Sözde haber siteleri, yaptıkları asılsız haberlerde Alparslan Hoca'nın 22 ay delilsiz ve mesnetsiz bir şekilde cezaevinde kalıp 3 Kasım 2020 tarihinde beraat ettiği davayı gündeme getirerek "Suçlu" algısı vermeye çalıştı. 

Halkın "Doğru haber alma hakkı"nı hiçe sayan tetikçi sitelerin, daha önce de Alparslan Hoca'yı asılsız ithamlarla suçladığı ve "Masumiyet karinesi" ilkelerini fütursuzca çiğnediği kaydedilmişti.



0 Yorum

Yorum Yaz