Alparslan Hoca'nın "hakimler" uyarısına Bülent Arınç'tan teyit

Bülent Arınç'ın hakim ve savcılar hakkındaki açıklamaları, Alparslan Hoca'nın geçen hafta yaptığı konuşmayı hatırlattı.

Alparslan Hoca'nın "hakimler" uyarısına Bülent Arınç'tan teyit
20 Kas 2020 14:01:09

Bülent Arınç, Habertürk’te katıldığı programda hakim ve savcılar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arınç'ın “Ben, Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı adaletten yanayız. Biz adil yargılama istiyoruz. Ancak hakimler yanlış yapıyor. Uyarıyorum, yakın gelecekte onlar zarar görür” sözleri; Alparslan Hoca'nın geçen hafta yaptığı konuşmayı hatırlattı.

Alparslan Hoca Ne Demişti?

Alparslan Hoca, milyonlarca kez izlenen ilgili konuşmasında, hakim ve savcıları "emre göre hüküm veren hakim ve savcıların kulakları çınlasın satıldınız" diyerek uyarmış ve Adalet Bakanı'na, "Devranın değişeceğini görüyorlar. Kaç yıldır Adalet Bakanısın ve bütün zulümlerden sorumlusun. İstediğin kadar günah çıkarmaya çalış, bu günahın altından kalkamazsın" ifadelerini kullanmıştı.

Alparslan Hoca'nın hakim ve savcılar hususundaki tespitinin ardından Arınç'ın da suçu hakimlere atacak nitelikte konuşma yapması; sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

"Bülent Arınç" etiketine yazan binlerce kullanıcı, Alparslan Hoca'nın geçen haftaki benzer sözlerini hatırlatarak " Alparslan Kuytul' da aynısını söyledi, dediği de oluyor" minvalinde yorumlarda bulundu.

HABER VİDEOSU:



İşte o yorumlardan bazıları:




0 Yorum

Yorum Yaz