AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu!

Açıköğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme tarihleri belli oldu. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı 2. dönem AÖL kayıt yenileme işlemleri 4-31 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler katılım ücretini ödeyerek AÖL kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilecekler.

AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu!
14 Ara 2020 10:42:23

AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu!

Eğitimine Açıköğretim Lisesi'nde (AÖL) devam eden öğrenciler 2. dönem öncesinde AÖL kayıt yenileme tarihlerini araştırmaya başladı. Bu yılın başında duyurulan takvime göre, AÖL kayıt yenileme tarihleri 4 Ocak 2021 itibariyle başlayacak ve 31 Ocak 2021 tarihine kadar sürdürülecek.

Öğrenciler AÖL kayıt yenileme işlemleri için katılım ücretlerini ödeyebilecekler. Ardından ise Halk Eğitimi Merkezleri ya da Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine giderek müracaatta bulunacaklar ve kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilecek. Bu işlemlerin ardından öğrencilik durumu aktif hale gelenler ders seçme işlemlerini yapabilecekler..

18 yaşından gün almamış olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin yılda 2 dönem, 3. Dönem sınavının ilk günü itibariyle 18 yaşından gün almış olanların ise yılda 3 dönem kayıt yenileme şartı mevcut. Öğrenciler, sınavlara girebilmek için Kayıt Yenileyerek ders seçimi yapmak zorundalar.. Kayıt Yenileme tarihleri, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından belirlenen iş takviminde yayınlanır..

Etiketler:   Açıköğretim


0 Yorum

Yorum Yaz