• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Başkasının "Atatürk'e Hakaret" Ettiği Konuşma Sebebiyle Yargılanan Alparslan Hoca, Skandal Mahkemeyi Değerlendirdi!

Başkasının "Atatürk'e Hakaret" Ettiği Konuşma Sebebiyle Yargılanan Alparslan Hoca, Skandal Mahkemeyi Değerlendirdi!

Alparslan Hocaya, kendisinin yapmadığı konuşma hakkinda dava açılmış ve mahkeme sonucu incelenmesi için ses ve görüntü alınması kararı verilmişti. Bu akşam kendisine yöneltilen soruda bu davayı değerlendiren Alparslan Kuytul Hoca şöyle açıklamada bulundu.

Başkasının "Atatürk'e Hakaret" Ettiği Konuşma Sebebiyle Yargılanan Alparslan Hoca, Skandal Mahkemeyi Değerlendirdi!
19 Eyl 2020 10:50:04

Mahkemenin farklı amaçları olduğunu belirten Alparslan Hoca, birtakım güçlerin bazı arkadaşları tehdit ederek muhbirlik teklif ettiğini belirtti.


Alparslan Hoca, "Mahkemede Beni İspiyoncu Yapmaya Çalıştılar"

Alparslan Kuytul Hoca, geçen hafta "Atatürk'e hakaret" edilen bir konuşmanın kendisine ait olmadığını ispat için verdiği ses kaydı üzerine, skandal dava ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"Kuş kadar beyni olan kişi, videoda konuşan ile beni birbirimizden ayırt edebilir" diyen Alparslan Hoca: "Davanın amacının, mahkemede Alparslan Hoca'nın ağzından duyduğu isimleri sağda solda yayıp ispiyoncu ilan etmek" dedi.

Milleti şerefsizliğe alıştırmaya çalışıyorlar, eğer yaptıklarının doğru olduğuna inanıyorlarsa o zaman yapsınlar, ancak sırf aldığı tehdit sebebiyle muhbirlik yapıyorsa bu şerefsizliktir, insanlara bunu alıştırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Birçok arkadaşımız tehdit aldı!

Alparslan Hoca, sözlerini şu şekilde sürdürdü: " Birçok arkadaşımız tehdit edildi. "Bize çalışacaksın" diyorlar. Bunları yapanları isim isim açıklayacağım!

Kimi iş yerinde, kimi ormanda, kimini tenhada sıkıştırıp şerefsizlik yaptırmaya çalışıyorlar.

VİDEO:




0 Yorum

Yorum Yaz