Enginyurt: Soylu, Erdoğan'ı tehdit ediyor!

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bakan Soylu'nun Ümit Özdağ'ı hedef alan sözleri için "Recep Tayyip Erdoğan'ı 'Beni atarsan bunun için attı derim' diyerek tehdit ediyor" dedi.

Enginyurt: Soylu, Erdoğan'ı tehdit ediyor!
07 Mayıs 2022 20:12:51

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı ağır sözlerle hedef aldığı açıklamalarını değerlendiren Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"SOYLU'NUN SUYU ISINMIŞTIR"

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun gündemi değiştirmek adına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a bilerek hakaret ettiğini ifade ederek "Süleyman Soylu'nun suyu ısınmıştır. Bunları Sayın Cumhurbaşkanı'nın yanında elini güçlendirmek için yapıyor" açıklamalarında bulundu.

"SOYLU, ERDOĞAN'I TEHDİT ETTİ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sokaktan gelen ve siyaseti iyi bilen bir isim olduğunu söyleyen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Soylu Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit ediyor, 'Beni atarsan bunun için attı derim' diyor, 'Ümit Özdağ'a kızdığım için attı derim' diyor" şeklinde konuştu.

"SOYLU'NUN DİLİ KAVGA DİLİDİR"

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Aslında ülkeyi gezmeye, halkı uyarmaya gerek yok. Soylu'yu her hafta bir programa çıkarsınlar zaten filmin sonunda AKP kendiliğinden bitecek. Çünkü bu dil topluma zarar veriyor. Soylu'nun dili kavga dilidir" açıklamasında bulundu.



0 Yorum

Yorum Yaz