• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Furkan Gönüllülerinden “Müslümanları Bekleyen Büyük Tehlike” Konulu Söyleşi Programı

Furkan Gönüllülerinden “Müslümanları Bekleyen Büyük Tehlike” Konulu Söyleşi Programı

22 Ağustos mahkemesine sayılı günler kala Furkan Gönüllüleri “Alparslan Kuytul Hoca hakkında hazırlanan iddianame ve Müslümanları bekleyen büyük tehlike” konulu söyleşi programı gerçekleştirdi.

Furkan Gönüllülerinden “Müslümanları Bekleyen Büyük Tehlike” Konulu Söyleşi Programı
09 Ağu 2019 18:32:20

Alparslan Hocanın 22 Ağustos mahkemesine sayılı günler kalması sebebiyle Furkan gönüllüleri tarafından çeşitli programlar düzenlenmeye devam ediyor.

8 Ağustos akşamı Furkan Gönüllüleri “Alparslan Kuytul Hoca hakkında hazırlanan iddianame ve Müslümanları bekleyen büyük tehlike” konulu söyleşi programı gerçekleştirdi.

Programa konuk olarak katılan Mustafa Şahin ve Taha Demir Alparslan Hoca hakkında hazırlanan son iddianamenin kendi içinde barındırdığı çelişkilerden bahsetti.

Söz konusu iddianame için Taha Demir “Bu iddianameyi oluşturan savcılık makamı yetkisini aşmıştır ve görevini kötüye kullanmaktadır. Kendince mesnetsiz, altı boş ithamlar üzerinden kurumları, şahısları töhmet altında bırakmakta ve itibar suikastı yapmaktadır” yorumunda bulundu.

Programda konuşulan bir başka konu ise iddianamede yer alan bazı ifadelerden çıkan sonuca göre ileride hazırlanacak benzeri iddianamelerle birçok Müslümanın suçlanabileceği tehlikesi oldu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren programın sonunda ise Furkan Gönüllüleri Alparslan Hocanın 22 Ağustos’ta gerçekleşecek mahkemesi için adalet taleplerini yineleyerek “Furkan gönüllüleri olarak bu dosya artık hukuki ilerlesin, iftiralarla ilerlemesin istiyoruz. Adaleti kendi siyasetlerine kurban etmemeliler. Adalet yetkililerin tekelinden çıkmalı, adalet bağımsız olmalı.” ifadelerini kullandılar.




0 Yorum

Yorum Yaz