Furkan TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor!

Yayın ve yapımını Furkan Gönüllülerinin üstlendiği Furkan TV, yeni yayın döneminde yepyeni içeriklerle sevenleriyle buluşacak.

Furkan TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor!
11 Eki 2021 22:17:30

Yayın ve yapımcılığın Furkan Vakfı Gönüllülerinin üstlendiği “FurkanMedyaTV” isimli Youtube adresinden erişim sağlanan kanal, yeni yayın dönemini tanıtan filmini paylaştı. Yeni döneminde kaliteli, özgün, faydalı ve birbirinden güzel programlarıyla izleyicileriyle buluşacak.

Yeni sezon tanıtım filmiyle izleyenlerinden tam not alan kanal, her hafta yayınlayacağı programlarıyla takipçilerini ekrana kilitleyecek.

Büyük beğeni toplayan tanıtım filminde; Tevhide duyulan ihtiyacın konuşulacağı “Tevhidden Medeniyete”, Furkan Nesli Dergisi yazarlarının konuk olacağı ve hayata dair meselelerin konuşulacağı “Furkan Nesli Dergisi Söyleşi Programı”, sahabilerden misallerin anlatılacağı “Sahabe Hayatlarından Tablolar”, hayırlı bir nesil yetiştirebilmek için “Çocuk ve Eğitim”, ashabın ve öncü şahsiyetlerin hayatlarından derlenen “Kıssadan Hisset”, halkın siyasi ve güncel meselelere bakışını ortaya koyan “Ne Dersin?”programlarıyla ekranlarınızda olmaya hazırlanıyor.

Önemli konuları ve zengin içeriğiyle her hafta izlemeye doyamayacağınız Furkan TV pek yakında sizlerle...



0 Yorum

Yorum Yaz