Hava Durumu Bugün Türkiye'de Nasıl Seyredecek? Son Tahminler

Hava durumu hakkında Meteoroliji'nin yaptığı tahminlere göre Türkiye genelinde hava sıcaklığı bugün mevsim normallerinde seyredecek.

Hava Durumu Bugün Türkiye'de Nasıl Seyredecek? Son Tahminler
18 Ara 2020 08:45:10

Meteoroloji'nin günlük olarak yayınladığı bilgilere göre bugün hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinde olacak.

Türkiye'nin güneyinin güneşli, kuzeyinin ise yer yer çok bulutlu olacağı tahmin edilirken, İstanbul ve çevresini yağış bekliyor.



hava durumu 18 Aralık, Cuma


HAVA DURUMU BÖLGELERİMİZDE NASIL OLACAK?


MARMARA

Marmara bölgesini bugün Parçalı ve çok bulutlu bir hava karşıladı. Tahminlere göre öğleden sonra ise İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu ile Kırklareli'nin kıyı ilçelerinde yer yer hafif yağmur yağması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde ise yer yer sis ve pus hadisesi tahmin ediliyor.


EGE

Ege bölgesinin bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


AKDENİZ

Akdeniz bölgesinde bugün havanın parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


İÇ ANADOLU

İç Anadolu bölgesinde bugün havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


BATI KARADENİZ

Batı Karadeniz bölgesinde bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.


DOĞU ANADOLU

Doğu Anadolu bölgesinde bugün havanın parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Van çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.


GÜNEYDOĞU ANADOLU

Güneydoğu Anadolu bölgesinde bugün havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.




0 Yorum

Yorum Yaz