• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Bakan Soylu'ya sözleri hatırlatıldı: Sedat Peker'le temasım ispatlanırsa, idam dahil her cezaya razıyım!

Bakan Soylu'ya sözleri hatırlatıldı: Sedat Peker'le temasım ispatlanırsa, idam dahil her cezaya razıyım!

Avukat Aslı Kazan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının ardından söylediği "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım." sözlerini hatırlatarak istifa çağrısında bulundu. Öte yandan Hadi Özışık'ın Peker'le konuşma kaydının ortaya çıkmasıyla #SüleymanSoyluİstifa hashtagi Twitter'da Trend Topic listesinde birinci sıraya yükseldi.

Bakan Soylu'ya sözleri hatırlatıldı: Sedat Peker'le temasım ispatlanırsa, idam dahil her cezaya razıyım!
19 Mayıs 2021 01:05:00

Avukat Aslı Kazan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in  iddialarının ardından söylediği "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım." sözlerini hatırlatarak istifa çağrısında bulundu. Öte yandan Hadi Özışık'ın Peker'le konuşma kaydının ortaya çıkmasıyla #SüleymanSoyluİstifa hashtagi Twitter'da Trend Topic listesinde birinci sıraya yükseldi. 

Avukat Kazan, Soylu hakkında "İdama karşıyız. İstifa yeterli!" ifadelerini kullanarak; "Bu videodan sonra Süleyman Soylu görevde kalır. Hadi Özışık muteber gazeteci olmaya devam eder. Sedat Peker hakkında özel hayatın gizliliğini ihlalden soruşturma açılır. Ne de olsa yeni Türkiye." değerlendirmesini yaptı. 

Sedat Peker, farklı günlerde 5 video yayınlayarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski bakan, emniyet genel müdürü Mehmet Ağar başta olmak üzere pek çok isimle ilgili iddialarda bulunmuştu. 

Peker, son olarak bu akşam sosyal medya hesabından gazeteci Hadi Özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Özışık'ın Soylu-Peker arasında aracı olduğu iddialarının yer aldığı videodan sonra; sosyal medyada Bakan Soylu'nun görüşmediğini söylediği Sedat Peker hakkındaki ifadeleri yeniden hatırlatıldı. 



0 Yorum

Yorum Yaz