İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Önümüzde güzel günler geliyor

İçişleri Bakanı Soylu, seçime giden Güney beldesinde vatandaşa seslendi. AK Parti'nin adayı için destek isteyen Soylu, Temmuz ayından itibaren Türkiye ekonomisinin atağa kalkacağını belirterek "Öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak, patlayacak" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Önümüzde güzel günler geliyor
05 Haz 2021 21:04:42

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde düzenlenen mitingde konuştu. Yarın yapılacak belediye başkanlığı seçimi öncesinde Soylu, AK Parti'nin adayı Erol Karabacak'a başarı diledi, destek istedi.

Soylu, ülke olarak zor dönemden geçildiğine, Kovid-19 ile mücadele sürecinde insanların yakınlarını kaybettiğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bir musibetten, salgınla ve hastalıkla karşı karşıya kaldık. Onu da atlatıyoruz ama sizin sabrınız, vakarınız ve metanetiniz sayesinde. Dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde sokak olayları oldu, insanlar nümayiş yaptı ama Anadolu'nun bu asil ve güzel insanı, devleti ne dediyse yaptı. Uyumla, anlaşarak... Allah razı olsun, salgının atlatılmasında büyük fedakarlık yaptı. Anneler, öğretmenler, çocuklar, muhtarlar, esnaflar, iş insanları, çiftçiler herkes…. Dünyada maske korsanlığı yapıldı. Büyük ülkeler birbirlerinin maskelerini çaldı. Marketleri talan ettiler.


"ÇOK ÇATLAYACAKLAR, ÇOK KISKANACAKLAR"

Burada böyle bir şey olmadı. Bu, milletin asaletindendir. Bu, birbirine olan saygısından, sevgisindendir. Önümüzde güzel günler geliyor, hep birlikte sabrettik, inşallah bu salgını hep beraber azalttık. İnşallah salgını tamamen ortadan kaldırma konusunda aşılar da peyderpey geliyor. Size bir şey söyleyeyim, başkaları çok çatlayacak, kıskanacaklar. Görecekseniz Temmuz ayından itibaren ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak, öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak, patlayacak."


"50 GRAMLIK OY PUSULASI İLE YENDİNİZ"

Türkiye'nin 19 yıldır yönetiminde dünyayı, ülkesini ve milletini bilen, güçlü bir liderin olduğunu vurgulayan Soylu, şöyle devam etti:

"Bu ülkenin başına çok dertler, sıkıntılar getirdiler. Yarın kullanacağınız oyu değersizleştirmek için, 'siz kimsiniz de bu ülkeyi yöneteceksiniz'. 'Halksınız, istediğimiz gibi değilsiniz, sizi beğenmiyoruz' diyenlere Allah'a hamdolsun 50 gramlık oy pusulasıyla ders veriyorsunuz. 1960 darbesini, 1971 muhtırasını ve 1980 darbesini onunla yendiniz. 28 Şubat'ta inancımıza, kıyafetimize ve kimliğimize bulaşanları onla yendiniz. AK Parti kapatma davasında ayakta dimdik durdunuz.


Korktular, ürktüler, sindiler, adım atamadılar. Sizin 50 gramlık oy pusulanız yendi. Güya çevreciymişler, Gezi olaylarını başlatıp Türkiye'nin faizi 4,5 iken ülkeyi daha fazla maliyetle karşı karşıya bırakması, bu ülkenin insanı huzur bulmasın, büyümesin ve zenginleşmesin güçlenmesin, büyük ve güçlü Türkiye olmasını, ülkemin büyümesini ve zenginleşmesini istemeyenleri 50 gramlık oy pusulasıyla yendiniz.



0 Yorum

Yorum Yaz