İstanbul'da HDP binasına saldırı hakkında İstanbul Valiliği açıklamada bulundu

İstanbul’da silahlı ve bıçaklı bir kişi HDP Bahçelievler İlçe Örgütü binasına saldırdı. Bir kişinin yaralandığı belirtildi. Saldırganın gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul'da HDP binasına saldırı hakkında İstanbul Valiliği açıklamada bulundu
28 Ara 2021 17:38:04

İstanbul’da HDP Bahçelievler İlçe Başkanlığı binasında bir kişi tarafından saldırıda bulunuldu. İlçe Başkanı Mehmet Kuzu, saldırganın üzerinde silah olduğunu bir arkadaşlarının hafif yaralandığını bildirdi.

İstanbul’da HDP Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na bugün öğlen saatlerinde bir kişi tarafından saldırıda bulunuldu. HDP Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Kuzu, olayı şöyle anlattı: “Bir şahıs geliyor, ‘Üye olacağım’ diyor. Yönetici arkadaşlar yok diyorlar. Dışarı çıkıyor, geliyor. Çay veriyorlar. O sırada genç arkadaşlardan birine bıçak çekiyor. Üzerinde iki silah var. Onları çıkarıyor. Arbede yaşanıyor. Dışarıdaki esnaf ve insanlar üzerine hücum edince yakalanıyor. Sonra gelip polis alıp götürüyor. İlçede genç arkadaş bıçaktan dolayı hafif yaralandı.”

Kuzu, saldırganın Kocasinan Karakolu’na götürüldüğünü ve suç duyurusunda bulacaklarını söyledi.

İSTANBUL VALİLİĞİ: SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Valiliği’nden HDP Bahçelievler binasındaki saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Şahıs gözaltına alınmış, 2 adet kurusıkı tabanca ve 6 adet kurusıkı tabanca mermisi ele geçirilmiştir" denildi.

Etiketler:   HDP Saldırı


0 Yorum

Yorum Yaz