İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ateşkes ile ilgili önemli açıklama

İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ateşkes ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Kudüs'ün Kılıcı Operasyonu'nu tüm halkımız adına onur, irade ve kararlılıkla yerine getirdik." dedi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ateşkes ile ilgili önemli açıklama
21 Mayıs 2021 00:02:42

Siyonist işgal rejimi tarafından bu gece saat 02.00'de yürürlüğe gireceği belirtilen ateşkes hakkında değerlendirmelerde bulunan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Siyonist işgalcilere, Filistin'in her bir karışında darbeler indirmeyi başardık." ifadelerini kullandı.

İşgal altındaki topraklarda bulunan Hayfa kentinden Ramon'a kadar tüm Filistin topraklarında düşmana karşı hazırlı olduklarını belirten Ebu Ubeyde, "Düşmanın tavır ve davranışlarını izlemek için cuma günü saat 02.00'de yürürlüğe girecek ateşkese karşılık verdik." dedi.

"Kudüs'ün Kılıcı Operasyonu'nu tüm halkımız adına onur, irade ve kararlılıkla yerine getirdik." diyen Ebu Ubeyde, "Allah'ın yardımıyla, liderleri, çocukları öldürmek ve konutları yıkmakla övünen düşmanı ve ordusunu küçük düşürmeyi başardık." şeklinde konuştu.



0 Yorum

Yorum Yaz