Kayıp İş Adamı Ortaya Çıktı, İHA'nın Kumpası Çöktü!

İhlas Haber Ajansı (İHA) başta olmak üzere ulusal medyanın, Furkan Gönüllülerinin adam kaçırdığına dair yaptığı karalama haberlerinin asparagas olduğu ortaya çıktı!

Kayıp İş Adamı Ortaya Çıktı, İHA'nın Kumpası Çöktü!
21 Eyl 2021 12:45:07

Günlerdir kayıp olan iş adamı Koray S.'nin Furkan Vakfı Gönüllüleri tarafından kaçırıldığı haberlerini yayan yandaş medya kurumları, halkın doğru haber alma hakkını gasp ederek karanlık güçlere kalemşörlük yaptığını gözler önüne serdi!  

Adanalı iş adamı Koray S.'nın kaybolmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı; 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' iddiasıyla soruşturma başlatmıştı.

Bu kapsamda 10 Eylül Cuma günü kendi rızalarıyla ifade vermeye giden 3 Furkan Gönüllüsü, emniyet müdürlüğünde insanlık onurunu zedeleyici işkencelere maruz kalmıştı.

4 gün boyunca gözaltında tutulup savcının "Tutuklu yargılama" talebiyle mahkemeye sevk ettiği Furkan Gönüllüleri, dosyadaki delil yetersizliği sebebiyle serbest bırakılmıştı.

İftira ve kumpas dolu haberleriyle tanınan İHA ve kendisine çanak tutan yandaş yayın organları, sürece dair hiçbir veri paylaşmamıştı. Adana Emniyetinde yapılan işkenceleri görmezden gelen işbirlikçi medya kurumları, kayıp işadamının eşinin ve Furkan Gönüllülerinin avukatlarının yaptığı açıklamalara dahi kulak tıkamıştı.

Serbest bırakıldıktan 1 gün sonra savcının yaptığı itirazın ardından tekrar gözaltına alınan 2 Furkan Gönüllüsü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Dosyalarında konuya dair en ufak bir şüphenin bulunmadığı 2 Furkan Gönüllüsünün tutuklanması üzerine işbaşına geçen satılık kalemşörler, kurguladıkladıkları görüntüleri basına servis etti. Mahkemede delil niteliği dahi taşımadığı bilinen görüntülerle Furkan Gönüllülerine itibar suikasti düzenleyen işbirlikçi medya, adeta emniyette yapılan işkence ve zulümlerin üzerini örtmeye çalıştı.

Kayıp iş adamı yaptığı ilk açıklamada:

"Beni mafya kaçırdı. Para istediler. Beni kaçıranların Furkan Gönüllüleri ile ilgili hiç bir ilgisi yoktur. Onlara yapılan işkence ve tutuklamaya çok üzüldüm." ifadelerini kullandı.

İHA ve satılık kalemşörlerinin daha önce Furkan Vakfı ve Gönüllüleri hakkında yaptığı haberlerden bazıları şöyleydi:

Tutuklu gönüllülerin en kısa zamanda serbest bırakılması bekleniyor.



0 Yorum

Yorum Yaz