• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • "Koray S.'de mal hırsı zirveye ulaşmış, arkadaşlarını, kardeşlerini satar hale gelmiştir!"

"Koray S.'de mal hırsı zirveye ulaşmış, arkadaşlarını, kardeşlerini satar hale gelmiştir!"

Kaçırıldıktan günler sonra ortaya çıkan ve onlarca insanı dolandırdığı öğrenilen Koray Sarısaçlı'nın yaptığı usulsüzlükler, şahitleri tarafından Furkan Haber'e anlatıldı.

"Koray S.'de mal hırsı zirveye ulaşmış, arkadaşlarını, kardeşlerini satar hale gelmiştir!"
29 Ara 2021 22:13:51

8 Eylül'de kaçırıldığı iddia edildikten günler sonra ortaya çıkan ve ifadesini değiştirerek Furkan Gönüllülerini "Silahlı gasp" iddiasıyla suçlayan Koray Sarısaçlı'yı uzun zamandır tanıdığını söyleyen kişi, Sarısaçlı'nın ticari işlerinde şahit olduğu usulsüzlükleri anlattı.

Kaçırıldıktan 10 gün sonra ortaya çıkan ve önce tutuklu gönüllüler ile aile dostu olduğunu belirtip ardından ifadesini değiştirerek haklarında şikayette bulunan Sarısaçlı'nın milyonlarca vergi borcunun yanı sıra onlarca kişiyi de dolandırarak mağdur ettiği ortaya çıkmıştı. 

Emniyetteki bazı güçler ile işbirliği yaptığı düşünülen Sarısaçlı'nın, kaçırılma olayını Furkan Gönüllülerine yıkarak milyonlarca vergi borcunun af edileceği ve 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden davasından beraat edeceği teklifleri aldığı aktarılmıştı.

Kendisini tanıdığı ilk zamanlar çok samimi bir insan olduğunu ancak sonraları çalışanlarının haklarını gasp ettiğine, maaşlarını tam ödemediğine şahit olduğunu aktaran şahıs yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:



0 Yorum

Yorum Yaz