Kripto Parada Her Şeyini Yitiren 50 Yaşındaki Emlakçı İntihar Etti

İstanbul Kağıthane'de 50 yaşındaki bir emlakçı, evini satarak tüm varlığını kripto paraya yatırdı. Bir süre sonra kripto para borsasında büyük para kaybettiğini gören şahıs, ruhsatsız tabancasıyla başına tek el ateş ederek intihar etti. 50 yaşındaki şahıs, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kripto Parada Her Şeyini Yitiren 50 Yaşındaki Emlakçı İntihar Etti
23 Nis 2021 13:22:18

Dün öğle saatlerinde, Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre, 50 yaşındaki Caner Ünal geçtiğimiz günlerde sahip olduğu daireyi satarak kripto paraya yatırdı. Olay günü sabah saatlerinde cadde üzerindeki emlakçıya gelen Ünal, bilgisayarın başına oturarak borsaya bakmaya başladı.

Büyük, zararı olduğu kaydedilen Ünal, ruhsatsız tabancasını çıkararak başına tek el ateş etti. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Kağıthane'deki özel bir hastaneye kaldırılan Ünal, buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ünal'ın evli olduğu ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.



0 Yorum

Yorum Yaz