• Anasayfa
  • ASAYİŞ Haberleri
  • Makamında silahlı saldırıya uğrayan Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher hayatını kaybetti

Makamında silahlı saldırıya uğrayan Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher hayatını kaybetti

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Sabah gazetesinden Emir Somer'in haberine göre, Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. Cevher saldırı ardından olay yerinde yaşamını yitirdi. Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. 12 Ağustos 2017'de Hakkari'ye atandı.

Makamında silahlı saldırıya uğrayan Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher hayatını kaybetti
13 Tem 2021 15:03:31

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

 Sabah gazetesinden Emir Somer'in haberine göre, Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. Cevher saldırı ardından olay yerinde yaşamını yitirdi.

Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. 12 Ağustos 2017'de Hakkari'ye atandı.



0 Yorum

Yorum Yaz