Mersin'de zaman ayarlı ses bombası patladı

Mersin'de bir boş arazide patlama meydana geldi, Zaman ayarlı ses bombasının infilak ettiği öğrenilen olayda, çevreden geçen bir kişi elinden yaralandı.

Mersin'de zaman ayarlı ses bombası patladı
11 Eki 2020 16:54:23

Mersin Yenişehir'de bulunan bir alışveriş merkezinin karşısındaki boş arsada patlama meydana geldi. Patlama sırasında yoldan geçen bir kişi hafif şekilde yaralanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Mersin'in Yenişehir ilçesinde, boş arsada meydana gelen patlamada bir kişi hafif yaralandı.

Kentteki bir alışveriş merkezinin karşısındaki boş arsada, patlama sesi duyulması üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Söz konusu patlamada isminin Mahmut Demir (19) olduğu öğrenilen bir kişi hafif şekilde yaralanarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Patlayıcının, ses bombası olduğu üzerinde duran güvenlik güçlerinin soruşturması sürüyor.

Patlamanın neden kaynaklandığı konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, ses bombasından kaynaklandığı iddia edildi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Mersin Valiliği konuya ilişkin bir açıklama yayınlayarak şu ifadeleri kullandı;

“İlimiz Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi 20. Cadde üzerinde bulunan boş bir arsa içerisinde basit bir patlama meydana gelmiş, patlama esnasında kaldırım üzerinde yürüyen bir şahıs hafif bir şekilde yaralanmıştır. Konuyla ilgili her yönüyle tahkikat devam etmektedir.”



0 Yorum

Yorum Yaz