Öğrenci Evlerinin Mühürlenmesine Pankartlı Protesto!

Adana’da geçtiğimiz Perşembe sabahı 17 öğrenci evi ve beraberinde iki aileye ait ev Furkan Vakfına ait yurt gibi gösterilerek mühürlendi. Öğrenci ve ailelerin sokağa atılmasıyla yaşanan bu skandala tepkiler dalga dalga yayılıyor. Hukuksuz ve keyfi uygulamaya Türkiye’nin birçok yerinden tepki geldi. Halk sokakta kapı önlerinde açtıkları pankartlarla öğrenci ve ailelere yapılan hukuksuz uygulamayı protesto etti.

Eklenme Tarihi: 09 Nis 2018
2 dk okuma süresi
Güncelleme Tarihi: 26 Eyl 2024
Öğrenci Evlerinin Mühürlenmesine Pankartlı Protesto!

Türkiye’nin farklı illerinde ikamet eden vatandaşlar, öğrencilere destek amaçlı evlerinin önüne çıkarak sokakta beklediler.

Sosyal medya da yayılan görüntülerle öğrencilerin sokağa atılmasına tepkinin dalga dalga yayıldığı görüldü.

Yaşanan büyük mağduriyete sessiz kalmayan halk kapılarının önüne koydukları valizler, erzaklar ve açtıkları pankartlarla farkındalık oluşturarak mağdur öğrenci ve ailelere yapılan zulme tepki gösterdiler.

Pankartlara “Sokağa atılan öğrencilere biz sahip çıkmaya hazırız, yapılan zulmü kınıyoruz” gibi yazılar yazarak mağdur öğrencilere desteklerini ve yapılan zulme tepkilerini belirttiler.