Öncü Nesil Derneği İhtiyaç Sahiplerine Hayır Köprüsü Oluyor

Öncü Nesil Derneği Kurban Bayramı'nda hayırseverlerin kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hayır köprüsü görevi üstleniyor.

Öncü Nesil Derneği İhtiyaç Sahiplerine Hayır Köprüsü Oluyor
21 Tem 2020 19:15:28

Yurtiçi ve yurtdışında düzenlediği organizasyonlarıyla yardıma muhtaç kişilere ulaştıklarını belirten dernek gönüllüleri, kurban faaliyetlerini Furkan Haber'e anlattı.

"Kurbanda Hisseniz Öncü Bir Nesil İçin Olsun"

Bu yıl çalışmalarına "Kurbanda hisseniz öncü bir nesil için olsun" sloganıyla başlayan dernek, yurt içi bağış bedelinin 950 TL olduğunu duyururken yurt dışı için 350 Euro fiyat belirlediğini ilan etti.

Hayırseverlerin yardımlarını vekalet yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Öncü Nesil Gönüllüleri, ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere yaptıkları yardımlarla hayır köprüsü görevini üstlendiklerini ifade ederek:

"İslâm'ın yeryüzünde hakimiyetini tesis etmek için girdiğimiz bu yolda yardımseverlerin Adak, akika, şükür ve hayır kurbanlarını vekaletlerinş alarak İslami kurallara uygun şekilde kesiyoruz.

Efendimizin buyurduğu gibi, 'Kim din kardeşinin ihtiyacını giderirse Allah da onun ihtiyacını giderir' hadisi doğrultusunda;

Evine et girmeyen fakirlerin yüzünü güldürmek, Rabbimizin davasına hizmet etmek, hayırlı bir nesil inşa etmek için Öncü Nesil Derneği aracılığı ile hayırlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz" beyanlarında bulundu.




0 Yorum

Yorum Yaz