Saadet Partili Abdullah Akın'dan Furkan Hareketi Mensuplarına Destek Ziyareti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ Furkan Gönüllülerini ziyaret etti. Başkan Akın, Furkan Vakfı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Saadet Partili Abdullah Akın'dan Furkan Hareketi Mensuplarına Destek Ziyareti
19 Mayıs 2022 20:46:44

“SİZE CEZA DEĞİL, ÖDÜL VERİLMESİ GEREKİR”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “İnsanlığın imarına ve inşaasına katkılarınızdan dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Gençlerin zillet içerisine düştüğü bir dönemde bu manevi alanda yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı size ceza değil, baskı değil ödül verilmesi gerekiyor” dedi.

“BACILARIMIZIN, KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “Sizlere yapılanları asla kabul etmiyoruz. Haddi aşan tavır ve davranışlar bir Müslüman olarak bizi rahatsız etti çok üzüldük. Bunların hepsinin karşısındayız. Bacılarımızın, kardeşlerimizin yanındayız. Bu zulümleri birlikte inşallah durduracağız. Alparslan Kuytul hoca bir an önce bırakılmalıdır. Bugün dinimizce sapık bir takım anlayışlar sapık fikirlerini her yerde serbestçe anlatılırken bu zulmün size reva görülmesi en büyük haksızlıktır. Bu tutuklamanın hiç bir izahı olamaz. Cenab-ı Hak bize fırsat verirse bunun hesabını soracağız” dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz