Sedat Peker, Alparslan Hoca’dan helallik istedi

Peker, akşam saatlerinde paylaştığı tweette, daha önce Alparslan Hoca ile ilgili aleyhte paylaşımlar yaptığını belirterek helallik istedi.

Sedat Peker, Alparslan Hoca’dan helallik istedi
19 Kas 2021 19:02:24

Hakkında organize suç örgütü lideri olma suçlamasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker, Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca’dan helallik istedi.

Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Alparslan Hoca ile ilgili internetteki bazı sözlerinden dolayı aleyhte paylaşımlar yaptım. Kendisinin yakını olan arkadaşlar videolarının tamamını yolladılar. Benim kızdığım sözler cımbızlayarak alınan cümlelermiş. Kendisinden helallik isterim” dedi.

Peker, daha önce Alparslan Hoca için "tehlikeli güruhlar, bence gözlerden ırak bir şekilde Alparslan Kuytul ve benzerleri tarzında merdivenaltı sözde cemaatler ve tarikatlar kurduruyorlar. Bence yüce Devletimiz bunlara dikkat etmelidir' demişti.

Yapılan alehtar konuşmlara karşı Furkan Haber’de, resmi kurumların raporlarınca Alparslan Hoca'nın temiz olduğunu ispatlayan belgeleri kamuoyuyla paylaştı. 



0 Yorum

Yorum Yaz