Selçuk Özdağ: 50 AK Partili milletvekili partimize katılabilir

Gelece Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, son 6 ay içerisinde AK Parti içerisindeki çözülmelerin arttığını belirterek, "Biz 50’ye yakın milletvekiliyle görüşüyoruz, bu arkadaşlarla istişarelerimiz artmaya başladı" dedi.

Selçuk Özdağ: 50 AK Partili milletvekili partimize katılabilir
09 Tem 2021 11:55:09

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de canlı yayınlanan "Açıkça" programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdağ, 50'ye yakın AK Partili milletvekili ile "istişare içerisinde olduklarını" söyledi.

"CİDDİ ÇÖZÜLMELER VAR"

Sürecin son 6 ayda çok arttığını ifade eden Özdağ, ekonomik sorunlar ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları nedeniyle partiden kopuşların yaşandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Son 6 ay içerisinde bizimle görüşen çok sayıda bürokrat ve milletvekili var. Son zamanlarda ekonominin geldiği ortam nedeniyle, savrulmalar nedeniyle, Soylu ve Yıldırım hakkındaki iddialar nedeniyle hayal kırıklıkları yaşıyorlar. Partinin sadece devlet desteğiyle ayakta durduklarını gördükleri için bizimle bu görüşmeler artmış durumda. Ciddi çözülmeler var, AKP çok ciddi kayıplar yaşayacak."

"50'YE YAKIN MİLLETVEKİLİYLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Özdağ, “AKP’den kaç vekil kopabilir?” sorusuna ise, “Biz 50’ye yakın milletvekiliyle görüşüyoruz, bu arkadaşlarla istişarelerimiz artmaya başladı. Başka yerlerle de görüşen arkadaşlar var biliyoruz” yanıtını verdi.



0 Yorum

Yorum Yaz