Türkiye’de Kur’an-ı Kerim sayfalarından konfeti yapıp sahaya attılar

Türkiye’deki bir futbol sahasında yaşanan olay görenleri çok sinirlendirdi. Kendini bilmez bir grup taraftar Kur’an-ı Kerim sayfalarından konfeti yaparak sahaya attılar

Türkiye’de Kur’an-ı Kerim sayfalarından konfeti yapıp sahaya attılar
24 Eki 2021 14:03:03

Ordu’da dün oynanan bir futbol karşılaşmasında skandal bir olay meydana geldi. Yeni Ordu Stadı'nda Orduspor ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşı karşıya gelirken saha atılan konfetileri görenler gözlerine inanamadı.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup maçında oynanan   Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor  karşılaşmasında saha atılan konfetilerin Kur’an-ı Kerim sayfalarından kesildiği görüldü.

Maçın 52'nci dakikasında  sahaya atılan sahaya atılan konfetilerde Kuran-ı Kerim'den ayetler yer alıyordu.

Yaşanan bu olay üzerine polis ekipleri, 4 taraftarı gözaltına aldı. Polisin yaptığı araştırmada Forza Fidangör taraftar grubu lideri Ş.Ö.'nün orta ve lise öğrencilerinden kullanmadıkları ders kitaplarını getirmelerini istediği, öğrencilerin bu kitapları C.D., Ü.T. ve B.M.'ye teslim ettikleri belirlendi. Matbaada kesilerek konfeti haline getirilen kitapların sahaya atıldığı tespit edildi. 4 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor. Ordu Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, adli ve idari soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği Kulübü'nden de bir yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada vatandaşlara sağduyu çağrısı yapılırken "Şehrimizde, takımımız üzerinden halkımızı kutuplaştırmaya çalışan bir kitlenin varlığı herkes tarafından bilinmektedir. Ordulu ve Ordusporlu olan herkesin, emniyet güçlerimiz tarafından olay sonuçlandırılana kadar sağduyulu olması gerekmektedir. Yapılan her kötülüğe karşı iyilikle gitmeye devam edeceğiz" diye yazıldı.



0 Yorum

Yorum Yaz