Türkiye’den beş ülkeye seyahat yasağı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nu varyantına karşı tedbir amaçlı olarak bazı ülkelere seyahat yasağı getirildiğini duyurdu. Bakan, "Botsvana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Mozambik, Namibya ve Zimbabve'den ülkemize seyahat edilmesine izin verilmeyecek" dedi.

Türkiye’den beş ülkeye seyahat yasağı
27 Kas 2021 17:18:23

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nu varyantı kaynaklı vakalar nedeniyle Botsvana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Mozambik, Namibya ve Zimbabve’ye seyahat yasağı uygulanacağını duyurdu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nu varyantına karşı tedbir amaçlı beş ülkeye seyahat kısıtlaması getirildiğini belirtti. Koca, “Botsvana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Mozambik, Namibya ve Zimbabve’den ülkemize seyahat edilmesine izin verilmeyecek” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada “TEDBİR: Nu varyantı kaynaklı artan vakalar sebebiyle; Botsvana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Mozambik, Namibya ve Zimbabve’den ülkemize tüm kara, hava, deniz ve demiryolu sınır kapılarımız yoluyla bu geceden itibaren seyahat edilmesine izin verilmeyecektir” dedi.

Etiketler:   seyahat yasağı


0 Yorum

Yorum Yaz