• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Yürekleri sızlatan görüntü! KHK'lı eski polis hücresindeki plastik sandalyede ölü bulundu!

Yürekleri sızlatan görüntü! KHK'lı eski polis hücresindeki plastik sandalyede ölü bulundu!

Gümüşhane Cezaevi'ndeki karantina hücresinde KHK'lı eski polis Mustafa Kabakçıoğlu, plastik sandalye üzerinde hayatını kaybetmiş şekilde bulundu.

Yürekleri sızlatan görüntü! KHK'lı eski polis hücresindeki plastik sandalyede ölü bulundu!
15 Eki 2020 11:12:41

Gümüşhane Cezaevi'ndeki karantina hücresinde KHK'lı polis Mustafa Kabakçıoğlu, plastik sandalye üzerinde hayatını kaybetmiş şekilde bulundu. 

29 Ağustos 2020’de Gümüşhane Cezaevindeki karantina hücresinde hayatını kaybeden eski komiser yardımcısı Mustafa Kabakçıoğlu'nun fotoğrafları bugün sosyal medyaya yansıdı. 44 yaşındaki ihraç polisin öldüğü gün çekilen olay yeri fotoğrafları cezaevi koşullarının ulaştığı korkunç boyutu gözler önüne seriyor.

Gardiyanlar KHK’lı Kabakçıoğlu’nu sabah bu şekilde bulduklarını belirttiler ve dosyaya olay yeri fotoğrafı olarak bu kareler girdi.

Gardiyanlar, 29 Ağustos 2020 sabahı 05.45’te hücrenin bahçe kapısını açtıklarında KHK’lı komiser Mustafa Kabakçıoğlu’nu sandalyede tek başına oturur vaziyette ve başı arkaya düşmüş şekilde bulduklarını söyledi. Fotoğraflarda Kabakçıoğlu’nun başı arkaya düşmüş, tırnakları morarmış, elleri dizlerine paralel bir şekilde oturur vaziyette görülüyor. Siyah tişörtünün üzeri ise tozlu. Kurum doktorunun aktardığına göre Kabakçıoğlu’nun 02.00-03.00 arasında öldüğü tahmin ediliyor.

Öksürdüğü için karantinaya alındı, öldükten sonra yapılan test negatif çıktı

20 Ağustos 2020 Perşembe günü ise öksürüğü arttığı için korona şüphesiyle karantina hücresine kapatıldı. O gün aynı zamanda eşiyle son konuşmasını yapmıştı. Genç komiser yardımcısı 9 gün boyunca tek başına D-2 hücresinde yaşadı. O hücresinde sabaha kadar öksürdüğü ve hayatını öyle kaybettiği iddia edilmişti. Öldüğü gün Trabzon Adli Tıp Kurumunda yapılan test sonucu negatif çıktı. Korona şüphesiyle kapatıldığı hücresinden cenazesi çıktı ancak koronavirüs kapmadığı resmi olarak kayıtlara geçti. 

Başsavcılıktan açıklama;

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı, Gümüşhane E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda vefat eden Mustafa Kabakçıoğlu'nun ölümüne ilişkin basın açıklaması yayımladı;


Etiketler:   KHK


0 Yorum

Yorum Yaz