'ABD, masum mu?'

Fox News'te Bill O'Reilly'e röportaj veren ABD Başkanı Donald Trump, O'Reilly'nin 'Putin katil' çıkışına ilginç bir şekilde 'ABD'nin masum olduğunu mu düşünüyorsun' cevabı verdi.

'ABD, masum mu?'
05 Şub 2017 12:30:21
Trump'ın, en büyük destekçisi olan Fox TV kanalının ünlü yorumcularından, ABD'nin en güçlü muhafazakar isimleri arasında sayılan Bill O'Reilly'e (fotoğrafta) verdiği özel demeçte  ilginç anlar yaşanadı.   Trump, O'Reilly'nin "Putin'e saygı duyuyor musunuz?" sorusunu olumlu yanıtlayarak şunları söyledi:   PUTİN BİZİMLE İSLAMİ TERÖRİZM'E(!) KARŞI MÜCADELE EDECEKSE, BU İYİ   "Birçok insana saygı duyuyorum. Ama bu onunla birlikte hareket edeceğim anlamına gelmiyor. O ülkesinin lideri. Rusya'yla birlikte hareket etmenin, etmemekten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer Rusya, DEAŞ'a ve İslami terörizme karşı bizimle birlikte mücadele edecekse, bu iyi bir şey. Onunla beraber hareket edecek miyim? Hiçbir fikrim yok." Washington Post'un aktardığına göre Trump, Putin için "katil" suçlaması yapan O'Reilly'e cevaben,  "Ona büyük (Putin'e) saygı duyuyorum. Pek çok insana saygı duyuyorum ama bu hepsiyle iyi geçineceğim anlamına gelmez" dedi.

Trump'ın bu sözlerine karşı O'Reilly  "Putin'in çok sayıda gazeteciyi öldürdüğünü ve katil olduğunu" söylemeye devam etti.

'ABD MASUM MU?'

Ancak Trump kendi görüşÜNden geri adım atmadı ve "Pek çok katil var. Bizde çok sayıda katil var. Bizim ülkemizin masum olduğunu mu düşünüyorsun?" dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz